@interrupcio - samozrejme. je niekoľko nekonečien... nekonečná množina celých čísel obsahuje menej prvkov ako nekonečná množina reálnych čísel, a tá zas obsahuje menej prvkov ako nekonečná množina racionálnych čisel, a tá zas obsahuje menej prvkov ako nekonečná množina iracionálnych čísel, a tá zas obsahuje menej prvkov ako nekonečná množina akýchkoľvek čisel... tak nejako...
@midnight ale keby som dal medzi kazde tvoje dve po sebe iduce realne cisla jedno moje prirodzene cislo aj tak by sme sa mohli takto hrat stale donekonecna
@interrupcio medzinarodne vztahy/diplomacia cize tato informacia mi pripada naozaj bezpredmetna ako to ze nejake percenta by som vyratat vediet mohla nepopieram ale toto uz nie dakujem
@kaylee tak nekric hop, kym si nepreskocila... este nevies, ci tu matiku nebudes niekedy potrebovat poznam ludi, co nenavideli nejake predmety a akurat v takych oboroch nakoniec skoncili
@interrupcio na nic ine si prihlasku podavat nebudem, nic ine robit nechcem a v matike urcite neskoncim, nemam na to bunky a absolutne ma to nezaujima ja matiku ako taku (napriklad tie percenta alebo statistiky) beriem, ze dobre, ale akoze ktore cisla su prirodzene a ktore neprirodzene a ktore nadprirodzene to mi uz pride ako tazka teoreticka picovina
@kaylee lad si daj do ust a dazdnicek do ucha, ak ty niekedy budes v ramci diplomacie odhalovat ludi jak malapohroma pod falosnymi nickmi tak sme hlboko v pici
@etelnair ja rada cmulam lad! aj ty rad cmulas lad? dazdnicek z flase co som dostala na narodky mam za zrkadlom dam si tam aj druhy v usku mam nausnice a bordel
nic nemoze vacsie jak nekonecno, kedze nekonecno je samo o sebe nekonecno nekonecne, cize najvacsi mozny pojem, uz aj tak ludskym mozgom nepredstavitelny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A vôbec - čo si predstavuješ pod pojmom "nekonečno"?
@etelnair ja som krysa, ty si potkan, nechceš ma?
...odstavime ten integral?
dame do toho lad a dazdnicek?
a akoze nie sme v pici? aj tma tu je!