Nikdy od ako je sveta na tejto zemi, neboli také komunikačné vymoženosti, aké sú dnes, a ľudia predsa mali čas na seba. Dokrikovali sa cez lúky a lesy, poznali sa navzájom, pomáhali si. Dnes vieme, čo robí Trump, ale nevieme, ako žije náš sused.
moj sused chodi každy deň o 7:30 do prace, o 16tej je späť
moja suseda robi tam kde ja
sused nadomnou ma ženu a 2 deti, jedno take mrňa druhe je chalnisko hokejista
Lol, z nášho baraku, kde je 20 bytov poznám jednu holku a viem ako vyzerá typek, ktorý býva vedľa nás
s každým sa pozdravím, nikomu nepomáham ani nikoho neruším a neobmedzujem a nemôžem si vynachváliť - nikdy som nemala lepšie susedské vzťahy
Máš pravdu: naozaj viem, čo robí Trump (prosíka mexického prezidenta, aby mu pomohol postaviť ten múr a aby zaklamal novinárom, že ho zaplatí); a naozaj neviem, ako žijú susedia, teda tí naozaj tesne vedľa susedia. Ale dokým to nie sú Trumpovci, tak je asi všetko relatívne v cajku. A zľahka viem, ako žije @grietusha Ináč, čo je to za idiom, že "Nikdy od ako je sveta na tejto zemi"? To som ešte jakživ nevidel, nepočul.
Presne tak, občas mám chuť si vypnúť mobilom a ľuďom na správy neodpisovať a všetko riešiť osobne. To sa samozrejme už tak úplne nedá, ale mňa to už fakt otravuje. Keď dakto niečo potrebuje, tak ti napíše aj o polnoci, len aby si mu pomohol s prekladom z angliny či s úlohou do školy.... ale keď sa chceš s dákym stretnúť, niečo dohodnúť, tak je to len "však dakedy sa stretneme", "dáme si vedieť", "šak potom sa dohodneme".... o pol roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
moja suseda robi tam kde ja
sused nadomnou ma ženu a 2 deti, jedno take mrňa druhe je chalnisko hokejista
s každým sa pozdravím, nikomu nepomáham ani nikoho neruším a neobmedzujem a nemôžem si vynachváliť - nikdy som nemala lepšie susedské vzťahy