ahojte, nemate nejaky overeny liek, či už z domací, alebo ja neviem, lebo ma prišerne boli hrdlo, nemozem prehltat, a kedze ide vikend lekaren nieje k dispozícii, fuck . babku mam vedla domu, ona je skoro jak lekaren ale mne tie debilné tabletky nepom
Pretlač strúčik cesnaku do tekutého medu ... keď nemáš rada med, tak daj si ho do mlieka. Ale mlieko telo ťažko vstrebáva, čiže zdravší je med. Nie je to najchutnejšie, ale pomôže.
Keď tak urob si zázvorový čaj, do neho nakydaj aspoň 2 citróny + med (alebo cukor, ale med je zdravší )
cesnak urcite - prirodne antibiotikum, nici bakterie...ale fuj s medom ani mliekom by som to nedala mne celkom chuti pretlaceny do bieleho jogurtu akoze cesnakovy dressing k nejakemu jedlu...tak ale to uz je na tebe, hlavne vela cesnaku, skus si ho teraz prihodit do beznych jedal pokial to bude mozne. Mna zacinalo minule boliet hrdlo tak som zjedla v priebehu dna 4 velke struciky a veru po bolesti na druhy den ani stopy aj ked, cela izba bola este rano na druhy den napachnuta od cesnaku a to som ho v nej ani len nejedla, len som v nej spala takze no ma to aj tieniste stranky
jo a ofkors chilli narvat do polievky, chilli vsade dat atd, cibula, cesnak, take klasiky, zazvorove caje pit, hlavne treba vela pit, aby sa sliznica vedela obnovit rychle
Za chilli som aj ja a tiež čierne korenie, soľ, cesnak...zázvor je blaf ale tak kto tomu verí nech verí. Ja by som ti poradil šalviu, rakytníkovú šťavu a repík.
A citrusové ovocie úplne vylúč!!! Ochladzuje organizmus.
@1 dobry je tiez zazvor s cajom a medom ale malo caju, len tak na zriedenie medu a zazvoru. Salvia tiez pomaha ale predchadzajuce dve moznosti su lepsie.
Narež si cibuľu na plátky a do hrnčeka ju dávaj v asi takom poradí: 2lyžičky cukru, 2 plátky cibule...htnček prikry a nechaj cez noc stáť. Potom budeš ráno, na obed a večer brať jednu lyžičku. Pomáha na bolesti,`škriabanie` v hrdle,zapálené hrdlo,kašeľ...
čautee, píšem po 3 dnoch, a hrdlo ma už nebolí ...
Pila som, teplý čaj, s citronom, a medom.
Každu hodinu som si "kloktala" hrdlo s trocha teplou vodou + pol lyž. soli.
Po tom som zjedla 1 lyžičku medu.
Veríte či nie som zdravá ako ryba ! ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Keď tak urob si zázvorový čaj, do neho nakydaj aspoň 2 citróny + med (alebo cukor, ale med je zdravší )
A citrusové ovocie úplne vylúč!!! Ochladzuje organizmus.
a šalviový čaj, piť alebo kloktať.
Pila som, teplý čaj, s citronom, a medom.
Každu hodinu som si "kloktala" hrdlo s trocha teplou vodou + pol lyž. soli.
Po tom som zjedla 1 lyžičku medu.
Veríte či nie som zdravá ako ryba ! ...