Nedávaj si ruštinu. Je ľahšia, ale na nič ja som si ju dala a teraz nenormálne ľutujem. Hlavne si uvedom aké platy majú v Nemecku a že pravdepodobne pôjdeš tým smerom ako do Ruska ..
lahsia rustina, ak sa budes nemcinu UCIT tak je dost mozne je ju vyuzijes viac ako rustinu v Nemecku, Rakusku a tak ...ale zase rustinu beru ako vyhodu napr v Taliansku a na juhu kde maju takych zakaznikov
stredoskolska nemina je da velke hovno ak sa jej nebude venovat aj popri skole a vy tu trepete chujoviny ze ma ist do nemecka zalezi od nej ci sa tomu bude chciet venovat neskor, btw. urcite rustina...
@zuzkaxd oboje, daj si nemcinu a rustinu ako kruzok alebo tak ... skor vyuzijes si myslim nemcinu... ale to zavisi od teba, ake mas zameranie a plany do buducna ...
Učím sa Nemčinu a robí mi obrovské problémy ,oproti Angličtine pre mňa ten jazyk vôbec nedáva význam ,radšej by som si vybrala Ruštinu je oveľa ľahšia ,no na druhej strane využiješ Nemčinu asi viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja by som radila ale rustinu
nemčina-viac ho využijem
Ale nemčinu podľa mňa využiješ skor..
Ja osobne mám rada nemčinu