Ahojte, momentálne chodím na jazykovku z NJ Goethe institut (B.2.2 stupeň) a chcel by som si spraviť certifikát na urovni B2. Je lepšie račej individuálne, alebo do kurzu? V kurze nás je 14 a platím 250e na 48 45min hodín, neoplatí sa mi racj priplatit?
za individuálne doučovanie? Nepoznáte inak niekoho z BA,za primeranu cenu? (cca 10e hod). Mám pocit, že tuto až tak nenapredujem,ked je nas v triede dosť, a velakrát sa k slovu nedostanem, rsp. nepoznate nieco lepsie ako Goethe? Najlepšie BA, rsp. NR. dakujem a pekny den
Ja som platila 8€ za 45min- indivduálne (žial ďaleko od teba) ale podľa mňa to je omnoho lepšie, ani za rok som sa neučila čo za tých pár individuálnych hodín neustále možeš komunikovať , pýtať sa, všetko možeš dostať aj 100krát vysvetlené čo sa pri 14 ľuďoch v skupine nedá určite si radšej priplať aj keby máš mať polovičný počet hodín pomože to omnoho viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty