@kubo2 ona je podľa teba krava, ale ty si naozaj napísal vetu hodnú inteligenta...To, že niekedy sneží od novembra, neznamená, že to tak musí byť aj tento rok
Nechapem preco to niekto spaja s globalnym oteplovanim. Ano, malinko to s tym ma nieco spolocne, ale tu ide o nedostatok zrazok. Teplota ja sneh by aj bola, resp. aspon na mrznuci dazd. Ale kolko dni uz neprsalo. Bohuzial .. zmena klimatu, menia sa morske prudy a vetry. Malo vlhkosti sa dostava do vnutrozemia.
Podľa toho, čo som za roky v BA vypozorovala, by som povedala, že ak by snežilo teraz, na Vianoce by prišla teplá/suchá vlna a ostali by sme bez snehu, takže nech je teraz ešte radšej takto.
Tento rok bude malo snehu, maximalne na strediskách ale v obyč. mestách to bude o hovne. Všade len štrk a kopa člapkanice aj ked na sidliskách bde skor z nosov snežiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a co, nech ostane bez snehu, nechcem zmrznut
@kubo2 ona je podľa teba krava, ale ty si naozaj napísal vetu hodnú inteligenta...To, že niekedy sneží od novembra, neznamená, že to tak musí byť aj tento rok