Zdravím mám okolo 30 neospravdlnených hodín,chcel by som sa opýtať či budem mať za to nejaký prúser napr. 2-jka zo správanie,pokarhanie alebo niečo podobné... na našej škole sa píše že sa 20 neosp..hodín je pokarhanie tr. uč a za 40 riaditeľom školy ale r
to čo tam máte za normy .. ja som mal bežne riaditela za 6 neospravedlnených to bola taká povolená norma a za 30 sa už trieska 3 zo správania rebele...
Na mojej škole je už za 7 neospravedlnených hodín 2.-ka zo správania. Ťažko však povedať, zrejme sú na každej škole iné kritéria, ale ja byť na ich mieste, tak nielen pokarhanie, ale aj vyhadzov zo školy.
no na základke sme mali takých žiakov čo mali okolo 400 hodín neospravedlnených a tie ostatné mala ospravedlnené a v škole tá osoba bola asi 10 krát , možno ani toľko :/
LOL???? DDD veď to u nás by fakt ma už asi vyhodili veď triedna by ma zabila už len za dve neospravedlnene nemýliš si to náhodou s neskorými príchodmi?? to na jakú chodíš školu??????? však si vypýtaj školský poriadok
to čo si robil?? nevieš si zohnať ospravedlnenku?!
@torpedo08 Aj ja som na učňovke...pýtal som sa kamaráta čo je na mojej škole ale na 4-ročnom a písal že sa to inač berie ak si na 4-ročnom a na učňovke
@torpedo08 Presne tak ja som sa ani nikdy nečudoval pochopil som to dosť skoro že tu je všetko na hlavu btw z 30 už bude mať asi len 25 zohnal som si prvú ospravdlnenku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
neviem sa donútiť tam poriadne chodiť. až ma to serie.
Mali by Ťa vyhodiť. Flákač
@depropex mam zopar dost vela aj bystrickych peciatok ak chces som si myslela, ze mi to bude treba...
My sme mali za 15 už vyhadzov Ja som mal 8 ale tak zase triedna čo to poopravovala
A ja nemám žiadne neospravedlnené hodiny
za mojich čias bola za 6 neospravedlnených hodín 2ka zo správania.... za 30 by som ťa bezpodmienečne vyrazila.
to čo si robil?? nevieš si zohnať ospravedlnenku?!