Proste knihu asi pre 13 ročnú babu ktorá vás niečím zaujala... okrem vecí ako twilight,a upírskych denníkov.. môže byť aj sci-fi ... alebo proste niečo z teenage života..
princeta a kapitán...to som čítala keĎ som mala asi trinásť... strašne dobrá kniha dievčatko z krajin drakov... nie je to síce príbeh puberťiakov ale je to skvelé a môžem ti poradiť ešte aj trilógiu Strážci času.... to som čítala asi 3x a mienim si to prečítať znova a znova áno sú tam teenegeri
v tomot veku som hltala harryho pottera jednu knizku za druhou, pana prstenov som citala s oklukou, lebo som tomu troska nerozumela, Narnia, Dievčatko z krajiny Drakov je fantastiiiiiiicka knižka, šetky 3 časti, teraz by som odporúčala Inkarceron, alebo aj Nesmrteľného alchymistu.
Denníky princeznej a podobné veci ....ja neviem, to sú veľké ptákoviny, pretože toto tam vyššie uvedené má dávku fantázie, narozdiel od hentoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sofiin svet - jostein gaarder
» www.martinus.sk/?uItem=47794... a potom toto: » www.martinus.sk/?uItem=31689...
Denníky princeznej a podobné veci ....ja neviem, to sú veľké ptákoviny, pretože toto tam vyššie uvedené má dávku fantázie, narozdiel od hentoho