Pomožte mi ludia..Na škole ma neprijali, a je to rozdele do 4 skupín: 12 prijali bez prijímačok, 56 prijali, 81 neprijali pre nedostatok miesta a 12 neprijali pre nesplnenie kritéria. Mňa neprijali pre nedostatok miesta, a som v poradí 68. :// Oplatí sa p
nie nie... ved som to tam rozpísala že je to rozdelene do tych skupín, a neprijali ma dokopy prijali teda 68 ludí, a dokopy neprijali 93 ludí... ja som v tej skupine že ma neprijali pre nedostatok miesta, a v poradí som 68.... chápeš ?
som 68. v poradí neprijatá ... ale nechápem to moc, že ako to je to pod čiarou, lebo je aj tá dalšia skupina, čo ich neprijali pre nesplnenie kritéria, a tých je len 12, tak neviem , nechápem tomu moc...
tak asi bola nejaká hranica, že napr. musíš mať 250 bodov až splníš kritériá...ak nesplníš, čáu....no a ty si síce splnila, ale bolo veľa ľudí s viac bodmi, ako si mala ty, a ak si z nich až na 68 mieste, tak ja neviem, nevidím to moc ružovo ale za poslatie nič nedáš...
no tak už si si to aj pekne sama vyriešila teda
načo si sa pýtala, keď ti všetci radia aby si si to poslala čo najskôr a aj tak si to pošleš kedy chceš ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
načo si sa pýtala, keď ti všetci radia aby si si to poslala čo najskôr a aj tak si to pošleš kedy chceš ty?