Ahojte, hlavne vy dievčatá...neviem či ste sa s tým niektorá stretli, ale mám problém, že proste niekedy "tam dole" proste akoby vyschnem ... potom je to take neprijemné a trošku to bolí...a aj keď ma priateľ prstuje tak som vlhká a zrazu proste sucho...
Ale neosobne ti poviem, v pondelok sme sa trošku sčapkali so ženou a dvoma kamoškami, a jedna, že ,,Ženy, ja mám taký intímny problém." Samozrejme sme sa zbehli na tú info jak supy, a ona strašne nahlas v plnom bare ,,Ja keď pijem, mám strašne suchú piču."
@etelnair jo, inak mám nový zelený chlast, Horec Aloe Vera, keď v tom nie je metanol, tak už neviem, lebo som v živote tak necítila odumieranie svojho očného nervu, ako po tomto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale myslím že @8 by tomu pomohlo
alebo zmeň prst-partnera
@8 Drives Out Moisture..tak neviem
lubrikant prípadne návšteva gynekológa
a bonus
» diva.aktuality.sk/clanok/24146/lu...
Ale neosobne ti poviem, v pondelok sme sa trošku sčapkali so ženou a dvoma kamoškami, a jedna, že ,,Ženy, ja mám taký intímny problém." Samozrejme sme sa zbehli na tú info jak supy, a ona strašne nahlas v plnom bare ,,Ja keď pijem, mám strašne suchú piču."
Ono situačne to bolo neudržateľne hilarious.
dpc, hento je hrozne, to proste sacik bon pari rozpusteny v alpe, fakt strasne debilna sladka chut