Pred nejakým časom som sa spoznala s chalanom, s ktorým si veľmi rozumiem. Píšeme si spolu, chodíme spolu von, naozaj si veľmi rozumieme, stále sa spolu smejeme, prejavuje mi svoju náklonnosť, skladá mi komplimenty...ale...Nechápem prečo sa pred inými ku
ťažko povedať prečo to robí, nemyslí to len trošku ironicky, že podrypuje? dosť zle sa to hodnotí takto, keďže mi ho nepoznáme...a vek naozaj nehrá rolu, keď je raz niekto magor, tak je magor
prestaň sa s ním baviť. povedala si mu, že ti to vadí, nerešpektuje to, tak ser naňho. ak má nejakú nádej byť normálny, tak si to uvedomí, a začne sa správať normálne. ak nie, sak budeš mať o jedného debila na "zozname priateľov" menej.
Zvysuje si tym svoje vlastne sebavedomie, pravdepodobne ma komplexy. Ale ved sa nedaj a nieco mu na to povedz, na mna si nikto toto nedovolil ale to bude mojim egom. ...Mala by si si zacat verit.
Povedz mu, že ak si takýmto spôsobom potrebuje honiť ego, tak plače na zlom hrobe a pošli ho do riti.
My sme so starým od začiatku na seba ironickí, ale na takéto správanie treba jemnocit, nie tliachať hlava nehlava na úkor vzťahu, resp. potenciálneho vzťahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
normalne mu povedz ze ti to vadi ked budete vonku... ked si vonku rozumiete...
on ho má asi nízke a chce zrejme sám sebe dačo pred "virtuálnymi" "kamarátmi" dokázať..
My sme so starým od začiatku na seba ironickí, ale na takéto správanie treba jemnocit, nie tliachať hlava nehlava na úkor vzťahu, resp. potenciálneho vzťahu.