teoreticky by nemalo, prakticky môže injekcia slabšie zabrať alebo ťa to môže bolieť kvôli psychike, že sa budeš veľmi báť...
takisto to môže bolieť aj pár dní po vybratí, ale aj nemusí...
asi tak, že pokým je to potrebné, tak si to daj urobiť a nestrachuj sa už predtým, nepomôže ti to a ak to budeš odkladať, tak potom budeš mať zuby vo veľmi zlom stave a bude to všetko len horšie.
minulý týždeň v piatok mi tam dala vložku,že aby mi to vyliečila,aby mi ten nerv nemusela ťahať a som objednaná až na máj,no a ono ma to odvtedy bolí,ja som myslela že to bolí len po tých vpichoch injekcie ale asi nie takže si dávam nejaké painkillery lenže tie zaberajú len na takú hodinku dve,takže som sa rozhodla že tam v pondelok asi pôjdem,lenže ten zub ma nikdy pred tým nebolel,tak nechápem,prečo začal až keď mi ho vyvŕtala...
@leaav presne toto aj mne robili !!!!!!!!!!!! preeeesneee..len mne najprv vrtali zub a nejako sa prevrtala az k nervu, tak mi tam dala nejaku vlozku ale sa mi ten nerv zapalil.
tak sme museli ist na pohotovost tam mi ho vybrali a zas mi tam niečo dali nejaku vlozku dalšiu. ale ta mi vypadla tak mi tam dali dalšiu. aj tá mi vypadla. a tak mi vyčistili tie kanaliky v zube a dala mi plombu alebo niečo tomu podobne, a mam ist v maji na rontgen či to je v pohode..ale trochu ma to stale boli, tak sa bojim ze to pojde cele von.,,
@leaav jj to mi povedala, ale tak asi by som bola aj rada ak by ho dala von, aspon by som mala pokoj s nim už lebo som tento rok bola u tej zubarky asi 6 krat
ale to nemusi byt tvoj pripad, nič sa neboj. hovorila, že tam je velmi male percento, takže to nemusi byt tvoj pripad a mozno ani moj...uvidime.
@leaav uh tak to je potom blbe, ked je v predu, ten moj je tam niekde vzadu ..ale neboj podla mna ti to nehrozi, ono tam je nejake malicke percento...fakt sa nemas coho bat., nechcela som ta vylakat...
@leaav Mne nerv vyberali asi mesiac.. Dookola mi tam dával vložku a vybral, objednal ma o dva týždne a znova vybral vložku a dal. To bolo asi predtým ako mi ho vybral. Mala som tam najprv dieru ako svet a musela som si to tak nechať asi dva týždne. Chodila som tam stále, ako vravíš i ja som bola u zubára varená pečená
Úplne na koniec mi tam dal (asi do ďasna alebo kde) také dlhé ,,ihly,, alebo ,,železá,, proste také tyčky. S nimi som musela ísť na rontgen a poriadne mi tie ihly ako vytrčali z horného zubu dotlačili spodné ďasno. To bola asi najväčšia bolesť z toho dlhodobého procesu Inak ešte tá injekcia bolela, ale povedala som si že to vydržím Nieje to nič katastrofálne, no ani nič príjemné. Pokiaľ máš dobrého zubára/zubárku tak sa neboj zbytočne. Budú aj horšie vyšetrenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Drzim palce
ono ten nerv ked sa ti zapali tak to boli tak velmi, ze ked ti to vyberaju a daju ti utlmovaciu injekciu, tak to je oproti tomu pohoda.
prednedávnom mi to robili. Neboj ked som to zvládla ja (!!!) tak to určite zvládne každý.
takisto to môže bolieť aj pár dní po vybratí, ale aj nemusí...
asi tak, že pokým je to potrebné, tak si to daj urobiť a nestrachuj sa už predtým, nepomôže ti to a ak to budeš odkladať, tak potom budeš mať zuby vo veľmi zlom stave a bude to všetko len horšie.
najviac na celom zakroku mna bolelo pichnutie injekcie, co je nic , takze to zvladnes...
minulý týždeň v piatok mi tam dala vložku,že aby mi to vyliečila,aby mi ten nerv nemusela ťahať a som objednaná až na máj,no a ono ma to odvtedy bolí,ja som myslela že to bolí len po tých vpichoch injekcie ale asi nie takže si dávam nejaké painkillery lenže tie zaberajú len na takú hodinku dve,takže som sa rozhodla že tam v pondelok asi pôjdem,lenže ten zub ma nikdy pred tým nebolel,tak nechápem,prečo začal až keď mi ho vyvŕtala...
záleží asi aj od šikovnosti zubára
tak sme museli ist na pohotovost tam mi ho vybrali a zas mi tam niečo dali nejaku vlozku dalšiu. ale ta mi vypadla tak mi tam dali dalšiu. aj tá mi vypadla. a tak mi vyčistili tie kanaliky v zube a dala mi plombu alebo niečo tomu podobne, a mam ist v maji na rontgen či to je v pohode..ale trochu ma to stale boli, tak sa bojim ze to pojde cele von.,,
fuck.
ale to nemusi byt tvoj pripad, nič sa neboj. hovorila, že tam je velmi male percento, takže to nemusi byt tvoj pripad a mozno ani moj...uvidime.
ale aspon viem,ze aj nieco taketo sa moze stat.
Úplne na koniec mi tam dal (asi do ďasna alebo kde) také dlhé ,,ihly,, alebo ,,železá,, proste také tyčky. S nimi som musela ísť na rontgen a poriadne mi tie ihly ako vytrčali z horného zubu dotlačili spodné ďasno. To bola asi najväčšia bolesť z toho dlhodobého procesu Inak ešte tá injekcia bolela, ale povedala som si že to vydržím Nieje to nič katastrofálne, no ani nič príjemné. Pokiaľ máš dobrého zubára/zubárku tak sa neboj zbytočne. Budú aj horšie vyšetrenia
Mne to tam vytahovala bez umrtvenia a nebolelo, len to bol zvlastny, trocha neprijemny pocit.