ja som vzdy chcel prejst na vandraka po slovensku... gitara stan a ides... najsevernejsiu najjuznejsiu navychodnejsiu a najzapadnejsiu dedinu a po ceste nejake zaujimave miesta slovenske navstivit... a fungovat len z toho co si zahram ale obavam sa ze s tym mojim gitarovym skillom by som toho vela nezarobil a samemu sa mi zas moc do toho nechce a medvedov je teraz pokokot vsade
karavan alebo prerobená dodávka a cestovať po svete, byť úplne slobodná, užívať život ..
už som síce tak začínala žiť a rok žila, ale musela som sa vrátiť dorobiť si školu nie je nesplniteľný, len to chce čas, splniť si nejaké "povinnosti" voči systému a až potom odísť..
A potom sú tu rôzne sny, nazvala by som to "zážitkové", ktoré si plním postupne. Niektoré potrebujú viac času, ale viem, že si splním čo chcem
Myslím, že nemám žiadny nesplniteľný (týkajúce sa zdravia alebo kvôli zdraviu nesplniteľné, nepočítam...)
sny som mal ist do Barcelony a vidiet stadion, žit v Londýne a žit a v Californiii....chýba mi už len tá California ale aj to pride,to som vzdy planoval az po 30tke
A ako hovorim ja : "štastie nie je na konci cesty,štastie je tá cesta"
Chcel by som hrat futbal v Barcelone to je jeden z tych na 100% nesplnitelnych a potom co ja viem z takych trochu splnitelnejsich noooo zit niekde inde ako zijem mat pracu ktora by mi aspon trosicku sedela a mat okolo seba aspon par normalnych ludi/kamaratov ist na Barcu na futbal a z takych este viac splnitelnejsich napriklad isiel by som rad na koncert HS niekedy
let balónom
mať kocúra a dve potkanice
mať sex na extáze (teda tak, že iba partner by si to dal..ja nechcem )
ísť do Thajska a kúpať sa so sloníkmi ^_^
navštíviť nejaké psycho múzeum (napr. múzeum múmii v Guanajuato...)
Dostať sa v muzike niekde ďalej , do nejakej známej kapely .. Vieš je dosť na prd keď človek vie hrať a cvičí a vie o ňom len zopár ľudí. A niekto kto nieje taký dobrý a necvičí toľko tak ho pozná celý svet. Ale čo už , život je taký
Ja to vidím tak:
Proste behať si po svete zažiť toho čo najviac, pamiatky, turistika, festivaly, neusadiť sa (myslene tak že by si aj so ženskou behal) proste trochu na štýl hippies povedat si že si toho vela zažil a nepresral svoj život v stereotype v robote ktorá ťa nebavi a v prítomnosti ludi s ktorými si nerozumieš. A nájsť si niekoho rovnako "dostrihanéno" ktorý by do toho so mnou šiel . no na to všetko treba hlavne peňaaaaaz čiže nehrozi že si to niekedy splnim. Som zvedavý či to vôbec niekto číta
naučiť sa fotiť a zarábať si ako profesionálny fotograf
potom vyštudovať právo a ujať sa v tomto odvetví, no zároveň chcem veľa, veľa cestovať a v každej krajine nejaký čas pobudnúť dosť ma láka napr. Austrália, India, vydať sa naprieč USA a vidieť Grand Canyon, plaviť sa amazonskou džungľou a tancovať na africké bubny ale nechcem to mať ako dovolenku len, chcem, aby som tam bola všade poslaná za nejakým účelom, napr. niečo zdokumentovať, ako novinárka, alebo fotiť a zároveň žiť medzi ľuďmi daných krajín a učiť sa od nich (žiadne hotely atď.), potom, keď precestujem istú časť sveta, rada by som začala písať knihu, usadila sa niekde, kde je pekne, teplúčko a je tam more kúpila si nie veľký plážový domček, našla si manžela a mala s nimi 3 deti a psa tam žiť už usadenejším životom, starať sa o decká, chodiť do práce a neskôr založiť nejakú organizáciu/veľký projekt, ktorý by niečo zmenil k lepšiemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
už som síce tak začínala žiť a rok žila, ale musela som sa vrátiť dorobiť si školu nie je nesplniteľný, len to chce čas, splniť si nejaké "povinnosti" voči systému a až potom odísť..
A potom sú tu rôzne sny, nazvala by som to "zážitkové", ktoré si plním postupne. Niektoré potrebujú viac času, ale viem, že si splním čo chcem
Myslím, že nemám žiadny nesplniteľný (týkajúce sa zdravia alebo kvôli zdraviu nesplniteľné, nepočítam...)
A ako hovorim ja : "štastie nie je na konci cesty,štastie je tá cesta"
@Sianagirl245
mať kocúra a dve potkanice
mať sex na extáze (teda tak, že iba partner by si to dal..ja nechcem )
ísť do Thajska a kúpať sa so sloníkmi ^_^
navštíviť nejaké psycho múzeum (napr. múzeum múmii v Guanajuato...)
Proste behať si po svete zažiť toho čo najviac, pamiatky, turistika, festivaly, neusadiť sa (myslene tak že by si aj so ženskou behal) proste trochu na štýl hippies povedat si že si toho vela zažil a nepresral svoj život v stereotype v robote ktorá ťa nebavi a v prítomnosti ludi s ktorými si nerozumieš. A nájsť si niekoho rovnako "dostrihanéno" ktorý by do toho so mnou šiel . no na to všetko treba hlavne peňaaaaaz čiže nehrozi že si to niekedy splnim. Som zvedavý či to vôbec niekto číta
potom vyštudovať právo a ujať sa v tomto odvetví, no zároveň chcem veľa, veľa cestovať a v každej krajine nejaký čas pobudnúť dosť ma láka napr. Austrália, India, vydať sa naprieč USA a vidieť Grand Canyon, plaviť sa amazonskou džungľou a tancovať na africké bubny ale nechcem to mať ako dovolenku len, chcem, aby som tam bola všade poslaná za nejakým účelom, napr. niečo zdokumentovať, ako novinárka, alebo fotiť a zároveň žiť medzi ľuďmi daných krajín a učiť sa od nich (žiadne hotely atď.), potom, keď precestujem istú časť sveta, rada by som začala písať knihu, usadila sa niekde, kde je pekne, teplúčko a je tam more kúpila si nie veľký plážový domček, našla si manžela a mala s nimi 3 deti a psa tam žiť už usadenejším životom, starať sa o decká, chodiť do práce a neskôr založiť nejakú organizáciu/veľký projekt, ktorý by niečo zmenil k lepšiemu
... ja viem, ja viem