vsetky marvelaky spadajuce ku defenderom ale predovsetkym daredevil ten sa paci aj nefanusikom komiksov. stratger things bolo dobre a az si aj na anime ta urcite castlevania
mne sa páči Series of unfortunate events a End of the fucking world, len to sú také trošku psycho A niektoré marvelovky sme videli (jessica jones je dobrá a daredevil), ale keď chcem pustiť kreslených Avengerov tak nemozem : smiley:
Stranger Things, A Unfortunate Series of Events, BoJack Horsman, Rick and Morty, Friedns (lol), Returned, That's 70 show, The Flash, Doctor Who, Jessica Jones, The Defenders, Teen Wolf (aktuálne som bol prekvapený, že sa mi to páčilo), GreenHouse Academy, Gravity Falls, Please Like me, Timeless, IT Crowd (odporčúam), Black Mirror, 13 Reasons Why, Video Game High School, Sherlock, Misfits, Bates Motel, Atypical, Contiuum....
Je toho dosť, očividne mám rád seriály nebudem sa tomu brániť.
Straner Things - odporucam aj ked sruha seria sa mi zdala slabsia
Black Mirror- tiez je to v pohode
That 70 show - co je stary serial ale rad ho tam pozeravam
Friends - to iste
Archer - celkom vtipny serial skor pre dospelejsie publikum
Blue Mountain State - serial s pubertiackym humorom na styl American Pie, ale mna neskutocne bavil.
Better call Saul - ma to celkom fajn hodnotenie ale mna to nebavilo
Viac som nejako nepozeral no dobre recenzie som pocul na Narcos takze asi sa pustim do toho
That 70's Show, Orange is the new black (práve na tom aj ja fičím, asi ako väčšina ), 13 reasons why, Friends, Gossip girl, Drop dead diva (ten je tutovka ), Gilmore girls (klasika, ktorá vždy baví ), Black Mirror (legendary for a reason ), Misfits (Videla som ale len prvé dve série, boli super, ale potom sa už mení herecké zloženie a to sa mi už nepáčilo )
Videla by som ešte veľa seriálov odporučiť, ale nie sú na Netfixe, takže len takto :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale nie, momentálne som zodpovedná a pozerám len medzi desiatou a polnocou keď učenie už nedávam
Je toho dosť, očividne mám rád seriály nebudem sa tomu brániť.
Black Mirror- tiez je to v pohode
That 70 show - co je stary serial ale rad ho tam pozeravam
Friends - to iste
Archer - celkom vtipny serial skor pre dospelejsie publikum
Blue Mountain State - serial s pubertiackym humorom na styl American Pie, ale mna neskutocne bavil.
Better call Saul - ma to celkom fajn hodnotenie ale mna to nebavilo
Viac som nejako nepozeral no dobre recenzie som pocul na Narcos takze asi sa pustim do toho
Videla by som ešte veľa seriálov odporučiť, ale nie sú na Netfixe, takže len takto :S