NEUVERIťEľNé TENTO SVET JE Už TAKý JEBNUTý A SKAZENý žE MA Už NIč NEPREKVAPí TEDA LEPšIE POVEDANé ľUDIA Sú OPLNE BEZOHľADNí A
Do hitparády najhorších identikitov sa dostal aj obrázok súvisiaci s únosom malej Maddie. Portugalská polícia pred časom bez hanby rozpoZNAla médiám takúto fotografiu v snahe nájsť únoscov.
@baka28 DOPICI A TERAZ TO DAJ DO CNN AJ BBC AJ DO SVETA DINOSAUROV NA DISCOVERY ABY KAZDY VIDEL TU JEBNUTU KRESBU! DOBRE TERAZ SA Z TOHO ASI VSETCI POSERIEME LEBO TY MAS DOMA CAPSLOCK A NIEKDE 3000 KILOMETROV ODTIAL NIEKTO NAKRESLIS OBRAZOK BOZE DNESKA ASI NEZASPIM ACH BOZE MOJ NACO SOM TO CITAL VED IDEM SA OBESIT LEBO NIEKTO ZROBIL CHYBU - VIES VOBEC KOLKO CHYB SA DENNE UROBI VO SVETE? 10*10*10*6596842,25 NA STVRTU!!!! CHOD SPAT LEBO NAS TU KAZIS VSETKYCH A DNESKA NIKTO Z BIRDZU NEZASPI LEBO TEBA TRAPI NEJAKA STUPIDNA MALBA NA PAPIER.
@baka28 A MIMOCHODOM NEMUSIS VERIT VSETKEMU CO NAJDES NA TOM DEBILNOM INTERNETE LEBO AJ JA POJDEM NA POLICIU A DAM IM OBRAZOK MOJEJ 15 ROKOV ZDOCHNUTEJ MACKY A HNED TO BUDE NA INTERNETE... A JA SI ZROBIM KURZ NA IDENTIFIKACIU OSOB A NAMALUJEM PENIS NA ZDRAP PAPIERA A HNED BUDEM V KRIMINOVINACH NA JOJKE AJ MARKIZE LEBO MEDIA PREVRACAJU VECI NAOPAK NEUKAZUJU ICH V PRAVOM SVETLE... ALE NIEKTO TO ASI ESTE NEPOCHOPIL.
Och, Bože no tak čo... Vyzerá to však tak, že Ty si poškodených osobne poznala, že? Nakreslím niečiu pi*u a hneď ju podľa toho všetci majú nájsť? Spamätaj sa, že svet JE je*nutý a aj ním BUDE! Ty a Tvoje nasprostasté komentáre tejto situácii určite pomôžu!
Ked je 30 uchadzacov na 200 pracovnych miest tak je jasne ze zoberu kazdeho kto chce.
A to mas princip debility policajneho zboru v kocke.
Ale nahodou toto je este ako tak vtipne .....
a nemozes vediet, ci to skutocne nebolo robene na zaklade slabych informacii, ktore mali. Napriklad obrazok v @9 pokial mal lupic, alebo kto to bol na sebe pancuchu tak tvar jeho tvare, mohla byt jedina zachytitelna......
Nemozes vediet na zaklade akych okolnosti, k tvorbe tych fotiek prislo, a je logicke ze novinari to vzdy zhovadia ...... nevieme tak neriesme ....
pietro93 toto teda fakt nemá úroveň ked sa ti nepáči tak na kerú riť tu píšeš pre pána ak máš potrebu sa s dakm hádať nech sa páči niekoho si nájdi ale nemušiš tuna sa hned predvádzať aky si super nikoho to nezaujíma chcela som si to dať tak som si dala nestaraj sa ok? nemusel si tu vôbec ani len byť tak sa upokoj ok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Číslo 6
stlač Shift a zároveň ˇ potom ten mäkčeň pusti a stlač písmeno na ktoré chceš dať mäkčeň a chceš aby bolo veľké. napríklad Shift + ˇ + n = Ň
toto nemá chybu
A to mas princip debility policajneho zboru v kocke.
Ale nahodou toto je este ako tak vtipne .....
a nemozes vediet, ci to skutocne nebolo robene na zaklade slabych informacii, ktore mali. Napriklad obrazok v @9 pokial mal lupic, alebo kto to bol na sebe pancuchu tak tvar jeho tvare, mohla byt jedina zachytitelna......
Nemozes vediet na zaklade akych okolnosti, k tvorbe tych fotiek prislo, a je logicke ze novinari to vzdy zhovadia ...... nevieme tak neriesme ....
Ale s tym skreckom to zabili
Nevidela som tú kresbu, upozornila si ma na ňu, díky, aspoň viem, že niekde je to so službami verejnosti horšie než tu.
@fxx prečo upozorníš na Caps Lock vulgarizmom? To sa nedá ako človek?
@etelnair aspoň niekto sa vie vyjadrovať, moja poklona
@prodigy1 čo zabil? Slušnosť medzi ľuďmi?