hej, vadilo mi to. dost. potom som pod vplyvom tej osoby zacala fajcit aj sama. ale teraz uz som dlhodlho bez cigariet, ani priatel nefajci a takto je to super.
fuj, nemala som tú česť chvalabohu Ale pri predstave, že by som sa mala bozkávať s niekým, komu tak príšerne páchne z úst, sa mi obracia žalúdok. Je to nechutné. Fajčiari strašne smrdia...
@method no ako mi to prospieva ako... tak ako... jak vám poviem ako, napríklad že... hej, niekto je... narkoman... ja napríklad božkám popolníky, hej? no ja sa priznám, božkám popolníky, hej? tak vám poviem, hej? dáme čiarku, hej? že bozkávam tie popolníky, hej?... akó, héj? a niekto bere... niekto bere bongo-čongo a ták viete ako, tito-lito-vito hehe viete? no ale ja to berem tak ako športovo, viete ako.
Mne to vadí, ale priateľ to chápe, preto fajčí, len keď spolu nie sme. A sám mi povedal, že je rád, že kvôli tomu fajčí o dosť menej ako keď so mnou nechodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
mimochodom... mám ho aj zjesť, či len vylízať?
a pravdepodobne by mi to vadilo
toto je jedine na co kladiem doraz pri vybere partnerky..
musi byt nefajciarka..
kazdopadne trvam na tom aby nefajcila.
K téme:Neviem ako chutí popolník.
Ale, keďže mi je priam zle len z cigaretového dymu, tak by to asi nešlo
A ani nebudem...