Mne osobne hej .. nemám chuť na život ako má každý iný .. len práca, rodina, práca, rodina, práca, rodina,.. Tá jednotvárnosť ma naozaj štve .. Asi som divná a mám priveľkú fantáziu, ale mala by som radšej taký život, aký majú postavy v knihách. Milujem
zivot aky ma kazdy iny?zivot budes mat taky aky si spravis teda myslim ked uz mas 19 mozes si ist svojou cestou ... ked ti to vadi tak s tym nieco sprav nie? ja nechapem ludi ktori sa stazuju a nic nespravia preto aby to tak nebolo...
@nat280 mna sa pytas co mas spravit?ved ja neviem aka si co mas v hlave ake predstavy atd je to predsa iba na tebe ked sa nestazujes tak ok ale tak mi to vyznelo sorry
všetko je na tebe.. ja som tiež nebola spokojná a tak som sa začala rozhodovať sama a nebrala zväčša na názory iných, a tak sa môj život mení.. ešte nie som úplne spokojná, ale každá takáto zmena nie je hneď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a keď už, knihy sa dajú písať o hocičom, možno keby niekto napísal knihu o tebe a tvojom živote, druhí by ti závideli
čo ty vieš
@matheusko fakt sa nepovazujem za ziadny spolocensky extrem,a moj zivot by som oznacil za hocijaky,len nie za obycajny,typicky,bezny,a pod.
@19
Život je taký , aký si ho spravíš.
ostava otazka .. dá sa tomu vyhnut?