Záležalo by to od toho či je to mentálneho charakteru. S človekom čo má čo ja viem marfanov alebo dawnov syndróm by som určite nechodila, ale s vozíčkarom / nevidiacim alebo tak v pohode
A keby môj terajší partner nejakým spôsobom ostal pripútaný na lôžku, urobila by som všetko preto aby sa to zmenilo ak by to bolo možné, ak nie zabezpečila by som mu adekvátnu opateru.
Súhlasím s ostatnými, záleží na druhu postihnutia, ale ak by to bol plnohodnotný rovnocenný partner, tak nemám žiadny problém. Problémom by boli hlavne postihnutia psychického charakteru (schizofrénia, retardácia, čojaviemčo) a aj tam závisí na tom, ako veľmi je postihnutý a na iných okolnostiach....
Tak ako s vozíčkarkou by som ani chodiť nemohol, nebolo by to fyzicky možné.
Ale raz som chodil s mentálne ťažko postihnutou babou, tuším dowňáčka či čo, ale to bolo čisto len o sexe. Som zdrhol, keď začala hovnami čarbať po stenách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ze je v kome, alebo ze mu/jej hrabe a vacsinou visi dolu hlavou, ako netorpier?
A keby môj terajší partner nejakým spôsobom ostal pripútaný na lôžku, urobila by som všetko preto aby sa to zmenilo ak by to bolo možné, ak nie zabezpečila by som mu adekvátnu opateru.
Sú 2 možnosti za 1.
Ak dievča (láska), ochrnie pocas vzťahu, manželstva a pod. Nevidím dôvod ju opúšťať...stál by som pri nej.
Ovšem začať vzťah s takou nevidím na to dôvod ani si neviem predataviť situáciu...
Ale raz som chodil s mentálne ťažko postihnutou babou, tuším dowňáčka či čo, ale to bolo čisto len o sexe. Som zdrhol, keď začala hovnami čarbať po stenách.
@antifunebracka to fakt začala robiť ?