Je podľa vás nevera to, keď baba dá chalanovi pusu na líce, chytí ho za zadok alebo ju on obchytáva? Nezáleží na tom, kto z nich je zadaný, píšete názory na obidve možnosti.
@carrie tak s tým obchytávaním to dáva logiku...to by nasralo aj mňa a keby tá pusa bola len kamarátska? čo sa podľa mňa inak ani nedá vysvetliť pri puse na líce...
ale nechce sa mi..ok takže..obchytkávanie nie, plesnutie po zadku nie
iný chlap by sa ťa nemal chytať
a čo sa týka pusy..ty kamarátovi dávaš? tak podľa toho čo do toho dávaš či je to naozaj len kamarátska alebo skôr nieč oako "chcela by som byť s Teobu" alebo "páčiš sa mi"
ak on tebe dáva tak pokiaľ ti nič nepovie tak to nezistíš, no môžeš vedieť ako sa cítiš ty pritom, či chceš ešte jednu pusu, alebo ďalšiu pusu na pery alebo to s Tebou nič nerobí
a vôbec, nerob to!! zmotáš sa na toho druhého a amen tma!
že chytať za riťku a to kde sme?!, dievča sa takto nespráva, musí byť odmeraná, vychovaná ako panička a nie ako nejka cúra čo skoči na každeho samca čo zbada v dave pekných chalanov..........filip
@carrie takže...pokiaľ ide o to, tak ja som single, aj keď áno, toto bola otázka vytvorená podľa vlastnej skúsenosti, ale bola som skôr zvedavá ako to berú iní :/ no a áno, ja kamarátovi v pohode dám pusu, ktorá neznamená nič viac, ako kamarátstvo...ale len na líce...
aaa ešte by som dodala otázku k tomu, keď už sme sa rozkecali pokiaľ som zadaná (akože fakt nie som) a chalan, ktorý sa mi páči ma obchytáva fakt že na rôznych miestach a ja sa bránim, pokiaľ mám pocit, že prekročil hranicu (a tiež nechcem byť neverná), ale napríklad keď sa mi oprie dajme tomu o hrudník a objíme ma a ja ho nechám, je to podľa teba nevera? :/ lebo v tomto mám dosť veľkú dilemu...podľa mňa to nebolo prekročenie hraníc až také...lebo to by som dovolila aj kamarátovi...akurát že ja som chcela jeho a aj on mňa...a to je už o dosť iná situácia...
no ja to berem skôr zo strany chalana keď chytí za zadok a tak..
asi by si nechytala niekoho za zadok keby sa ti on alebo jeho zadok nepáčil
ak je to čisto kamarátske tak prečo nie
čo sa týka toho objímania..objatie nie je nevera a ani to tak nemusíš brať, ale keby si mala chalana a dozvedel by sa o tom tak by sa mu to pravdepodobne nepáčilo či by už niečo povedal na to alebo by bol ticho...
@carrie ďakujem, že zmierňuješ moje trápenie aspoň sa necítim ako ehm...šlapka na svoju obranu, nemôžem povedať, že by som toto robila bežne...vlastne sa mi to stalo prvý krát a dosť mi je z toho nanič ešte aj teraz po rozchode a aj keď on nič netuší... :/
no to väčšinou tak býva, že ptom sa cítia zlé tí ktorí to vlastne spravia..
preto sa ja takým veciam snažím vyhýbať..lebo ja napríklad viem že už keď sa len pozriem na niekoho iného kto mi je sympatický, tak je zle bo viem že sa na neho pozerám takým hladným pohľadom
no v každom prípade, kašli na to už teraz..nechaj to tak, priznaním že si spravila niečo také ho iba viacej zrušíš a bude si o Tebe myslieť ešte horšie veci ako si myslí teraz..
@carrie tak to sa poznáš riadne dobre...vidíš, ja som doteraz bola vždy verná jak pes a teraz toto...a to som sa fakt veľmi snažila držať, ale stalo sa čo sa stalo...v podstate on o niečom aj vedel, lebo som sa priznala a zobral to celkom ok...mala som šťastie na fakt inteligentného chlapa...akurát o tom, že on sa potom lepil na mňa, o tom už nevie...nie že by som bola vinná za to, keďže som sa bránila, ale aj tak...hovoriť mu to isto nebudem, už je to teraz aj tak jedno...hlavne mi šlo o to zistiť, či som fakt bola neverná aj keď ja to tak neberiem...
@gothicpoethic ja to tiež nerobím každému chalanovi to bolo len s jedným... :/
až tak dobre to nepoznám, no spájam si veci a tiež som vždy bola a aj budem verná
a každý bere nevernosť ináč..pre niekoho napríklad bozk na pery nie je neverna ani náhodou..pre niekoho je..a pre niekoho je už aj intímnejšie objatie neverou..
Pusu na líce? Tak ja mám napríklad kamarátky s ktorými keď sa stretnem, tak v rámci pozdravu sa pobozkáme. Ak to je už tak mimo pozdravu, tak fakt podľa situácie.
To ostatné, teda objímanie, alebo chytanie za zadok nepovažujem veru už za moc vhodné. Neverou by som to nenazval, ale asi by mi to prekážalo, preto to napríklad ani ja nerobím, keď mám nutkanie chytiť niekoho za zadok, tak mám na to predsa priateľku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kua, tak ja sem napíšem celý sloh a ono mi to neukáže?? wtf?!
to mám ešte raz písať?
prepáč..počkám chvíľu aby som sa neopakovala ak je to chyba Birdzu zasa
asi to musím ešte raz napísať
ale nechce sa mi..ok takže..obchytkávanie nie, plesnutie po zadku nie
iný chlap by sa ťa nemal chytať
a čo sa týka pusy..ty kamarátovi dávaš? tak podľa toho čo do toho dávaš či je to naozaj len kamarátska alebo skôr nieč oako "chcela by som byť s Teobu" alebo "páčiš sa mi"
ak on tebe dáva tak pokiaľ ti nič nepovie tak to nezistíš, no môžeš vedieť ako sa cítiš ty pritom, či chceš ešte jednu pusu, alebo ďalšiu pusu na pery alebo to s Tebou nič nerobí
a vôbec, nerob to!! zmotáš sa na toho druhého a amen tma!
čo už
napísala som to znovu
aaa ešte by som dodala otázku k tomu, keď už sme sa rozkecali pokiaľ som zadaná (akože fakt nie som) a chalan, ktorý sa mi páči ma obchytáva fakt že na rôznych miestach a ja sa bránim, pokiaľ mám pocit, že prekročil hranicu (a tiež nechcem byť neverná), ale napríklad keď sa mi oprie dajme tomu o hrudník a objíme ma a ja ho nechám, je to podľa teba nevera? :/ lebo v tomto mám dosť veľkú dilemu...podľa mňa to nebolo prekročenie hraníc až také...lebo to by som dovolila aj kamarátovi...akurát že ja som chcela jeho a aj on mňa...a to je už o dosť iná situácia...
no ja to berem skôr zo strany chalana keď chytí za zadok a tak..
asi by si nechytala niekoho za zadok keby sa ti on alebo jeho zadok nepáčil
ak je to čisto kamarátske tak prečo nie
čo sa týka toho objímania..objatie nie je nevera a ani to tak nemusíš brať, ale keby si mala chalana a dozvedel by sa o tom tak by sa mu to pravdepodobne nepáčilo či by už niečo povedal na to alebo by bol ticho...
@zajko30
môj
ale však to nebolo myslené tak že príde, chytí za riť a odíde
no to väčšinou tak býva, že ptom sa cítia zlé tí ktorí to vlastne spravia..
preto sa ja takým veciam snažím vyhýbať..lebo ja napríklad viem že už keď sa len pozriem na niekoho iného kto mi je sympatický, tak je zle bo viem že sa na neho pozerám takým hladným pohľadom
no v každom prípade, kašli na to už teraz..nechaj to tak, priznaním že si spravila niečo také ho iba viacej zrušíš a bude si o Tebe myslieť ešte horšie veci ako si myslí teraz..
@gothicpoethic ja to tiež nerobím každému chalanovi to bolo len s jedným... :/
až tak dobre to nepoznám, no spájam si veci a tiež som vždy bola a aj budem verná
a každý bere nevernosť ináč..pre niekoho napríklad bozk na pery nie je neverna ani náhodou..pre niekoho je..a pre niekoho je už aj intímnejšie objatie neverou..
ee, nato sa poznám dosť dobre si myslím..
a keby som aj chcela niekoho podviesť tak sa prvom rozídem s tým čo som
To ostatné, teda objímanie, alebo chytanie za zadok nepovažujem veru už za moc vhodné. Neverou by som to nenazval, ale asi by mi to prekážalo, preto to napríklad ani ja nerobím, keď mám nutkanie chytiť niekoho za zadok, tak mám na to predsa priateľku
nie je to najvhodnejšie..no ak je situácia taká že je to narýchlo a spontánne ked nie si s ním čo iné máš robiť?
teda viem že je to kruté ale vysvetliť to môžeš aj potom
alebo ptom povedať nie, počkať, rozísť sa s aktuálnym a potm dokončiť to s tým možno budúcim
neskop sa moja
aby to nebol kurevník