tak ako povedal @filus , bolo tu už toho toľko, že neverím...a po ďalšie, keby to bola pravda, tak prečo by sa to stalo? preto, že sa končí nejaký kalendár!? nie! jediný relevantný dôvod by bolo vyhasnutie Slnka, alebo nedostatok vody, a to nám zatiaľ nehrozí
Ale verím ! A myslite si, co chcete. Nieco sa podla mna stane - NIECO. Aj ked to nemusi byt presne v ten datum, aj ked to asi nebude taky ten koniec sveta, ze zrazu celu Zem zhltne jedna velka cierna diera a nastane NIČ.
Koniec nebude,ale príde forma očisty,nik nevie v akej podobe,ale ved vidite spravy každy den,ako ide zem do P !!Takže je načase trocha zmena,..tož,..buduci rok by niečo zaujimave malo príst.
neverím.. A ak by aj prišiel tak čo? Aj tak raz všetci zomrieme.. nemyslím, že je rozumné sa nad tým zamýšľať. Veď nejako bolo nejak bude.(poprípade nebude ... tvrdím, že ak to má prísť, tak to príde. A je jedno či zajtra či o tisícročie
Je vela teorii ktore si navzajom protirečia...Ja si myslim že to može byť pravda...ja neviem...Strach budem mať až vtedy,keď to bude pravda no teraz je to nepotvrdene...
ved ale tolko krat mal byt koniec sveta uz je to vtipne a vraj ma byt uz zas v roku 2013 .. kktinka ked bude tak o dost njekolko milionov rokov neskor ..podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja viem je to blbost ale pacilo by sa mi to nemusel by som pracovat a zamyslat sa nad buducnostou...