Možno to tu už bolo,no mne to nedá.s kamarátmi o tom často kecáme.Čo by ste urobili,keby ste zistili,že vám je partner/partnerka neverný/á?A prizná sa? Kamarátov názor je,že si ju nechá na príležitostný sex.A aká nevera by vás viac bolela?Fyzická či emoci
rozisla by som sa s nim... a podla mna su obidve zle,ale trochu horsia je ta psychicka/emocionalna nevera... odpustit by som nedokazala ziadnu neveru...
horsia je asi ta emocionalna ,ale aj ta fyzicka musi z niecoho vychadzat...ked clovek podvedie raz ,kde je zaruka, ze nepodvedie znova ...odpustit sa da, ale nikto vam nezaruci,ze na to zabudnete a pri kazdom pohlade na nho vas to nenapadne..otazne je len ,ci dokaze clovek zit v strese a s myslienkou, co ak to znova pride ,co ak mi to znova spravi..no su ty ,,osudovy'' ktori za tu sancu stoja...no jedna vec je osudovost a druha je nechat zo seba robit absolutneho idiota bez mozgu a pudu sebazachovy pokial nam dotycny alebo dotycna podkopava nohy aj nadalej..
Fyzicka nevera pre mna neexistuje, kedze nikdy nebudem vlastnit toho druheho telo.
Psychicka nevera pre mna taktiez neexistuje, lebo nikdy nebudem vlastnit jej mysel
Proste si nasla niekoho s kym je
a) lepsi sex
b) lepsia spolocnost
c) oboje
d) ruksak
Zastrelim sa? ne Ide o to ci sa mame radi a to je vsetko To ze ma rada niekoho radsej je uz moj problem a nemam jej co odpustat.
@12 Vždy je holka na vine? Nič "psa" nenúti "brať" aby som to vysvetlil Tvojou rečou.... @0 Nevera sa odpúšťa síce ťažko, ale asi všetci ste zabudli jednu podstatnú vec a tj okolnosti...napr. alkohol? Každý sa môže "potknúť", ak to ľutuje a chce vzťah zachrániť...ja osobne mám také pravidlo, každej odpustím jedno "bodnutie do chrbta" akéhokoľvek charakteru, či už ide o neveru, alebo niečo iné...len raz a dosť!
ja by som odpustiť vedela, ajkeď by to velmi bolelo...ale iba ak by mu na mne stále záležalo a priznal by si že urobil chybu a lutoval by to...a ak by som vedela že viac krát ma už nepodjebe
akakolvek nevera boli a ked by mi bol priatel neverny, co mimochodom pochybujem ze sa niekedy stane pretoze mu verim, ale cisto teoreticky keby...tak sa s nim urcite rozidem a neodpustila by som mu...som toleranta az az ale neveru by som mu neodpustila a bol by definitivny koniec.
no ja som to bohuzial aj zazila. prichytila som ho dokonca, ked som rano dosla k nemu bol tak najebany ze nevedel chodit ani rozpravat. a v posteli bola nejaka zenska. skoro som ho zabila. den predtym sme sa pohadali preto sa tak ozral. bolo to hrozne, strasne to bolelo. ale odpustila som, preslo pol roka a nic take sa nezopakovalo. ale kebyze to nie je jednorazove a su v tom aj city, tak ho poslem do p...
Každá nevera bolí, či je fyzická, alebo emocionálna. Teda pokial vám naozaj záleží na partnerovi. Ja som neveru zažila a neodpustila som. A urobila som určite dobre. Neviem si predstaviť, že by som musela byť stále v napätí, či sa to nestane znova. A aj keby, tak sa to nedozviem, pretože dotyčný by si dával väčší pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Psychicka nevera pre mna taktiez neexistuje, lebo nikdy nebudem vlastnit jej mysel
Proste si nasla niekoho s kym je
a) lepsi sex
b) lepsia spolocnost
c) oboje
d) ruksak
Zastrelim sa? ne Ide o to ci sa mame radi a to je vsetko To ze ma rada niekoho radsej je uz moj problem a nemam jej co odpustat.
Aspon u mna to bolo tak ....
@0 Nevera sa odpúšťa síce ťažko, ale asi všetci ste zabudli jednu podstatnú vec a tj okolnosti...napr. alkohol? Každý sa môže "potknúť", ak to ľutuje a chce vzťah zachrániť...ja osobne mám také pravidlo, každej odpustím jedno "bodnutie do chrbta" akéhokoľvek charakteru, či už ide o neveru, alebo niečo iné...len raz a dosť!
- Keď mal otvorenú zlomeninu.