Som vpohode baba aj výzorovo je o mna zaujem ale jednoducho neviem lubiť . Nik sa mi nepáči nemyslím výzorovo .Mám vela kamarátov , a to je to. Vždy to dojde len po tial lebo si neviem predstaviť mu hovoriť lubim ťa .Dojdem len po fázu flirt a potom sa n
poznám to, sklamala som sa aj ja a tri roky mi trvalo, kým som stretla niekoho, kto u mňa docielil aspoň to, že som nad tým aspoň uvažovala, či ho lúbim alebo je to len nejaký chtíč...
jeden deň som bola rozhodnutá, že už nebudem cúvať a dám mu šancu až ma pobozká a nakoniec som mu aj tak povedala že ho mám rada ako kamaráta a nič... posrala som to.... teraz sme sa pohádali, pretože ako kamoške mi začal hovoriť o jednej babe a ja som cítila, že žiarlim, čo bol teda už zlatý kliniec programu... a teraz, keď sa to možno ešte dá spraviť a vidím tam nádej, tak zasa pochybujem a zasa cúvam a hrám sa na hrdinku a hovorím mu, že nech mu to s tou druhou výjde...
vieš čo, možno sa ti aj niekto páči, ale neuvedomuješ si to, pokiaľ nepríde nejaká situácia, ako bola tá moja
To je to čo som hlavne chcela povedať že sa nebojím vzťahu a neberem predchádzajuce sklamania ako traumu prečo by som sa bála začať žeby to nejako na mna doliehalo . To vobec , vlastne ničoho čo som v živote urobbila a ským som bola nelutujem pretože vtedy som to tak chcela a stále to tak berem . Terajším mojím problémom je len najsť v sebe nejaký cit zalubiť sa akosi som prestala mať ten cit
@eternalia Tiež som mal podobné obdobie, na príkaz sa nedá zamilovať. Môže to byť aj tým, že sa oveľa viac stretávaš s kamarátmi ako s kamarátkami. Skús to zmeniť. Jednoducho raz spoznáš niekoho na kom uvidíš, že je taký akého hľadáš. Dovtedy ten čas využi na to, aby si sa stala ty tou "pravou" pre toho druhého. Keďže láska je niečo vzájomné. A je to to všetko čo robíš pre dobro toho druhého. Všetko má svoj čas.
pravdupovediac dokážeš mať vzťah aj bez lásky, pritom sa trápiš tým že neľúbiš ale jednoducho to samo nepríde, mám pre teba asi zlú správu, zrejme sa toto nezmení a ty budeš schopná žiť aj v partnerskom vzťahu bez lásky ...
alebo, ti len možno v tých vzťahoch niečo konkrétne chýbalo aby si na tom základe ľubila ... ale, nerozumiem prečo si s niekym vo vzťahu keď ho neľúbiš?
prečo vôbec také vzťahy uzatváraš? ... chápem že ludia to vnímaju rozne tento problém ... napríklad ja osobne by som nechodil s dievčaťom ktoré by som neľúbil ... ale samozrejme chápem ako to chodí, nežijem v lese a vidím ako k tomuto pristupujú ludia ... je vela názorov a vnímaní
podla mna môže byť lepšie ísť do vzťahu z rozumu a zamilovať sa neskôr, ako ísť do vzťahu zamilovaný, a potom sa odmilovať a zistiť, že z rozumového pohladu to bola veľká hlúposť. v tom prvom prípade to bolo naopak - aj pri prípadnom odmilovaní by človek videl, že ten človek je super, atď.
@melancholik asi si ma zle pochopil . momentálne niesom vo žiadnom vzťahu , pretože som tiež toho názoru že radšej budem sama ako klamať samu seba a toho druhého nelubiť . pre mna taký vzťah nemá zmysel . len akosi cítim že mi chýba tá druhá polovička len niesom schopná sa zalubiť . vždy to skončí len na tom kamarátsve
@eternalia ja som ťa pochopil...podla toho čo si písala som pochopil že si sama ...len som pochopil aj to že si vzťahy už nejaké mala a predsa ani v jednom necítila lásku ... sedí?
nie nie ...pár krát som bola zalubená aj v tých vzťahoch . a spomenula som ich čisto len z toho hladiska že nemám blok pustiť sa do dalšieho vzťahu kvoli sklamaniam z tých predošlích že to nieje strach z dalšieho sklamania a predsudkov ktorý by mi bránil sa zalubiť to som tým chcela povedať ..len už asi dva roky som sama a človeku to chýba
myslím si, že je to úplne normálne... keďže chceš niečo na dlhšie ako sa tomu hovorí... musíš toho človeka najskôr plne spoznať, alebo aspoň do momentu, kedy mu budeš schopná plne dôverovať... keďže bez dôvery nejde také niečo... a občas jednoducho treba urobiť niečo ako krok do tmy a prijať na seba riziko toho, že to môže stroskotať, keďže bez toho aby si mohla stratiť... nedokážeš nič získať
taký je môj názor... tiež som opatrný v týchto veciach, ale občas je treba nechať veciam voľný piebeh a nerozmýšľať nad tým moc
Ja som na tom rovnako ako ty. Bohužiaľ... už počas leta to začínalo byť také všelijaké, ale nechcela som si to priznať pred samou sebou. Nahovárala som si, že sa mi všetci páčia a ako ľúbim hentoho a tamtoho. Ale potom si ma začal všímať chalan, ktorý sa mi predtým veľmi páčil, veľmi veľmi, ale bohužiaľ chodil s mojou sestrou, takže som sa na to vyprdla. Keď si ma však začal všímať, nič som necítila. Tak to bolo aj u chalana, ktorého som ešte pred letom ľúbila. Bolo to tak u všetkých. Ktokoľvek si ma všímal, či už sa mi páčil alebo nie, nikoho som nechcela - maximálne som ho využila. A čím viac som niekoho využívala, čím viac som si niekoho namotávala, pretože ma ľúbil a mne ho bolo ľúto, tým to bolo horšie. Čiže čím ďalej mám väčšmi kamenné srdce. A je to ozaj nepríjemný pocit.
A to by človek nepovedal, čo všetko dokáže zopár sklamaní spôsobiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
jeden deň som bola rozhodnutá, že už nebudem cúvať a dám mu šancu až ma pobozká a nakoniec som mu aj tak povedala že ho mám rada ako kamaráta a nič... posrala som to.... teraz sme sa pohádali, pretože ako kamoške mi začal hovoriť o jednej babe a ja som cítila, že žiarlim, čo bol teda už zlatý kliniec programu... a teraz, keď sa to možno ešte dá spraviť a vidím tam nádej, tak zasa pochybujem a zasa cúvam a hrám sa na hrdinku a hovorím mu, že nech mu to s tou druhou výjde...
vieš čo, možno sa ti aj niekto páči, ale neuvedomuješ si to, pokiaľ nepríde nejaká situácia, ako bola tá moja
alebo, ti len možno v tých vzťahoch niečo konkrétne chýbalo aby si na tom základe ľubila ... ale, nerozumiem prečo si s niekym vo vzťahu keď ho neľúbiš?
lebo inak ťa asi prestávam chápať, chceš aby sme ti napísali nejaký návod ako sa zamilovať?
taký je môj názor... tiež som opatrný v týchto veciach, ale občas je treba nechať veciam voľný piebeh a nerozmýšľať nad tým moc
A to by človek nepovedal, čo všetko dokáže zopár sklamaní spôsobiť.