Ahoj poprosim aby reagovali hlavne ty nad 20r a vysie ... Kazdy z nas si vybera cestu ktorou sa vybrat v zivote ako ste si ju vybrali vy ? Pretoze ja som mega strateny bez kompasu a bez mapy.
Vybral som si veľmi dávno. Mal som viac možností, no nakoniec som si ako debil vybral tú, ktorú som musel. Všetko je podľa mňa dané a nikdy si v živote nezvolíš niečo, čo by si nezvládol, alebo čo by ti nič nedávalo. Na svojej ceste som síce v podstate nebol nikdy šťastný, teda bolo tam pár svetlých okamihov, no dala mi toľko, že by som ju za nič na svete nevymenil a ak by som si mal opäť zvoliť, tak volím presne to isté. Nič v živote neľutujem a každé moje rozhodnutie mi niečo dalo a niečo ma naučilo. Otázky, čo by bolo keby sú neopodstatnené.
Řešíte dilema, zásadní rozhodnutí života. Rozhodujete se mezi dvěma vztahy. Mezi dvěma pracovními nabídkami. Mezi dvěma a více možnými budoucnostmi. Myslíte si, že právě teď se rozhoduje o vašem úspěchu a o vašem štěstí. Ale mýlíte se. "Když uděláme rozhodnutí, jedny dveře tím otevřeme a druhé zavřeme," "Svět za těmi zavřenými neexistuje. Nikdy neexistoval. Není důležité, jaké rozhodnutí uděláme. Podstatné je, jak naložíme s budoucností, kterou jsme si vybrali."
Nebudeš ľutovať nikdy. A ak budeš ľutovať, tak nevolíš cestu podľa seba a podľa toho, ako to sám cítiš. Takže je to v konečnom dôsledku aj tak jedno. Nie cesta, ale rýchlosť a ráznosť našich krokov, odhodlanie, viera, nádej, húževnatosť, tolerantnosť, a to, akí sme ľudia po vkročení na cestu tú cestu vytvoria.
Ja som mala odmalicka od maleho krpca vybranu svoju cestu ktorou som chcela ist, ale nakoniec srdce vyhralo nad rozumom a tak sa v zivote riadim srdcom a tie roky, co som si bola ista kym budem, su proste prec a nic nelutujem, pretože viem, ze takto je to najlepšie
veď som 20 rokov pracovala na tom, aby som vedela, čo so životom. Spoznávala som ľudí, aby som zistila, ktorí sú pre mňa tí praví a rokmi zranení nachádzala ľudí, ktorí sú hodní na životné vzťahy. Zisťovala som, ako sa správať a čo očakávam od partnera a po pár nevydarených zamilovaniach našla toho pravého učila som sa dlhé roky a zaujímala o všetko moźné a mala rôzne krúžky, porovnávala si výšky a podobne, kým som zistila, že som pri informatike šťastná a môžem aj ňou niečo dosiahnuť (bez pozeraní sa na krv a vnútornosti ), skúsila som stovky aktivít, kým som zistila, čo ma dlhodobo baví.. pribrala, aby som zistila, ako sa stravovať zdravo a správne...
každá časť môjho života má príbeh... nerozhodovala som sa zo dňa na deň...
Napis si na papier 20 veci (kludne aj viac alebo menej), ktore ta bavia najviac. Rob kazdu vec (zvlast) par dni/tyzdnov nonstop. Vyskrtaj si zo zoznamu veci, ktore ta prestali bavit. Zopakuj cely proces a prirad vahu jednotlivym cinnostiam od 1 (najmenej) po 10 (najviac). Voila, nasiel si "cestu".
Kazdopadne to kam chces kracat sa zmeni ci uz necakane, alebo zamerne, takze sa moc na to neupinaj. Skor rob to co ta bavi v danom momente.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aj 18 r clovek hlada zivotnu cestu..
A preto kazdy clovek musi porozmyslat co je pre neho to "slnko "
Řešíte dilema, zásadní rozhodnutí života. Rozhodujete se mezi dvěma vztahy. Mezi dvěma pracovními nabídkami. Mezi dvěma a více možnými budoucnostmi. Myslíte si, že právě teď se rozhoduje o vašem úspěchu a o vašem štěstí. Ale mýlíte se. "Když uděláme rozhodnutí, jedny dveře tím otevřeme a druhé zavřeme," "Svět za těmi zavřenými neexistuje. Nikdy neexistoval. Není důležité, jaké rozhodnutí uděláme. Podstatné je, jak naložíme s budoucností, kterou jsme si vybrali."
Nebudeš ľutovať nikdy. A ak budeš ľutovať, tak nevolíš cestu podľa seba a podľa toho, ako to sám cítiš. Takže je to v konečnom dôsledku aj tak jedno. Nie cesta, ale rýchlosť a ráznosť našich krokov, odhodlanie, viera, nádej, húževnatosť, tolerantnosť, a to, akí sme ľudia po vkročení na cestu tú cestu vytvoria.
každá časť môjho života má príbeh... nerozhodovala som sa zo dňa na deň...
Napis si na papier 20 veci (kludne aj viac alebo menej), ktore ta bavia najviac. Rob kazdu vec (zvlast) par dni/tyzdnov nonstop. Vyskrtaj si zo zoznamu veci, ktore ta prestali bavit. Zopakuj cely proces a prirad vahu jednotlivym cinnostiam od 1 (najmenej) po 10 (najviac). Voila, nasiel si "cestu".
Kazdopadne to kam chces kracat sa zmeni ci uz necakane, alebo zamerne, takze sa moc na to neupinaj. Skor rob to co ta bavi v danom momente.