Fajn, takže budem sa snažiť zhrnúť to, čo najstručnejšie, ale aj tak toho bude dosť. Ide o to, že moja prvá láska (asi rok dozadu) bola sklamaním, pretože ma jedno dievča (ďalej iba Peťa) viac-menej vodilo za nos. Dosť som kvôli tomu trpel, no prešiel som
Ospravedlnujem sa všetkým ale musel som to vysvetliť aspon takto, že o čo ide inak by každá rada bola zbytočná, pretože by nik nebol dostatočne informovaný, aby to malo nejakú váhu . Ale na svoju obhajobu chcem povedať, že je to aspoň bez výraznejších gramatických chýb a dokonca celkom prehľadne napísané! A stále platí , že ak nechcete, tak to čítať nemusíte len potom nechajte priestor tým ochotnejším :3
daj tomu čas, ale nečakaj pridlho, po istom čase sa ti to všetko nejako precedí a hádam budeš jasnejšie vedieť čo chceš (odporúčam ti nestretávať sa medzitým s nimi, ale pri tomto si nie som istá o tom rozhodni sám)
spýtaj sa kamarátov, ak máš nejakých normálnych čo vedia aj poradiť, alebo aj iných ľudí
a hlavne sa neboj, a keď si jednu vyberieš a potom sa rozídete a budeš si myslieť že by bolo lepšie keby si si predtým vybral druhú tak tú myšlienku zavrhni, pretože to mohlo s druhov skončiť aj horšie
Podľa mňa raz budeš s niekým úplne iným Lebo tá, čo ťa raz opustila, by to prvýkrát nespravila a tá druhá. No neexistuje niečo, že "začnem ťa ľúbiť neskôr", tá "Katka" si chce jednoducho užiť ďalších chlapcov(predpokladám, že je tiež mladučká), ale nechce ťa raniť veľmi, keď už ste spolu toľko zažili (predpokladám, že jej aj celkom vyhovuje si s tebou sem tam užiť nejaké tie intímne chvíľky), tak teraz nenápadne cúva, aj keď ti povie, že sa zaľúbi postupne (wtf? Keď ste spolu už tooľko zažili, tak to proste bude vedieť, aj keby neviem čo) .
Vravím ti to ako baba, ktorá mala kedysi úplne rovnaké zmýšľanie ako tieto dve a ak si chceš vybrať, ber Petru Šanca, že to myslí vážne je isto väčšia ako keď ťa niekto berie na 75% záväzne.
P.S.: Aj tak sa stavím, že sa rozhodneš podľa seba a vyberieš si tú krajšiu
telenovela? máš to pekne zamotkané...otázkou je či sa musíš súrne s niektorou z nich viazať a vstupovať do vzťahu...si si už úplne istý, že si sa rozhodol správne? určite si zaľúbený a nie len namotkaný? skús sa s dievčatami nejaký ten týždeň nekontaktovať....uvidíš, ktorá z nich ti bude viac chýbať... a či vôbec ti bude niektorá z nich chýbať
ak ťa niekto sklame raz, nemusí ťa automaticky sklamať aj druhýkrát....teda v závislosti od toho v čom ťa sklamal...ak vás rozdelili maličkosti, za čas odlúčenia ste sa mohli práve v tých maličkostiach zmeniť a možno teraz by to medzi vami fungovalo...ktovie...
inak vo všeobecnosti nikdy nedaj len na pekné slovíčka o tom, kto ťa má ako moc rád...ľudia na túto tému vedia rozprávať neskutočné ódy radšej sa sústreď na to, ako sa pri tom druhom cítiš a ako ti dokazuje tú svoju údajnú veľkú lásku svojimi činmi v bežnom živote...
no a ak i napriek všetkému zotrváš pri tomto svojom potenciálnom rozhodnutí, tak pre Katku sa netráp...áno, bude to sklamanie, bude to možno bolieť a možno budeš za idiota, ale obmedziť s ňou kontakt bude najlepšie, čo pre ňu môžeš v takej situácii urobiť....je to určite lepšie rozhodnutie ako ju namotkávať ďalej a vykašlať sa na ňu až potom dakedy, keď v tom bude až po uši...takto okrem iného získa aspoň viac času nájsť si niekoho, kto ju bude mať naozaj rád....a mimochodom vieš ako sa hovorí - kto zaváha - nežere možno by trvalo ešte veľmi veľa rokov, kým by si slečna bola svojimi citmi 100% istá
Baby ďakujem za rady, niečo také som si aj predstavoval @pytamsa ja len že v "prospech" Katky hovorí to, že už mala jeden dlhodobý vzťah, ktorý nebol ukončený jej vinou, takže si myslím, že dokáže byť dobrá a verná partnerka,..lenže je dosť taká svojská, ja neviem, trochu sa toho aj bojím... No a mimochodom aj ona mi už raz napísala "ľúbim ťa" no hneď za tým, že si ešte nie je tým istá, čiže neviem...
Čo sa týka toho, ktorá sa mi páči viac V prospech Katky určite hovorí tvárička, tú ma strašne zlatú a milú, v prospech Peťky zase postava Lebo u nej mi príde úplne ideálna, akú by som si predstavoval.. to Katka je pre zmenu podla mna príliš chudučká
Ja som za Petru jednoducho Katka mohla mať vzťah, to je pravda, ale to nevylučuje to, že teraz si chce užívať Presne takto som sa správala ja, keď som sa nechcela viazať. Do očí som nepovedala žiadnemu chlapcovi, že s ním nebudem nič mať, lebo mi ho bolo ľúto a tak som nenápadne cúvala a snažila sa nahodiť priateľskú atmosféru. Až raz som sa zaľúbila a viem, že to už nič nezmení, žiadne % tu neprichádzajú v úvahu To som si zas vravela pri, teraz už, bývalom...že ono to príde, pri mne to ide pomalšie, nedá sa to naraz.. Veru, dá sa
@pytamsa Tiež si myslím, že zaľúbenie vyzerá ináč, lenže... Také zarážajúce kus pre mňa, že čo sa Katky týka... Ona nikdy nenavrhne že poďme von, to ja sa vždy pýtam, či za ňou môžem prísť... A väčšinou jej reakcia je sprvu taká, akoby sa jej protivilo, že "no môžeš ak chceš"... ona ma pre zmenu volá vždy na skype, ale to nebaví mňa... To už keď doma, tak radšej si písať.. Niekoľkohodinové telefonáty ma bavia jedine s mojim bratrancom, s nikým iným
Čo sa Petry týka, v podstate mi nikdy nedala šancu, čiže neboli to maličkosti, ktoré nás rozdelili. Bol som k nej ultra milý , pripravoval som jej rôzne prekvapenia ale mimo internet sa mi vyhýbala.. Ale vtedy som bol taký málo odvážny, proste hanbil som sa niečo spraviť, dnes mám už tej odvahy podstatne viacej. SKrátka som sa za ten rok výrazne zmenil...
Keď som sa pýtal Peti, že kvôli čomu, resp. do čoho NA MNE sa zaľúbila, tak povedala, že v lete mala obdobie kedy mala strašné depky (netuším kvôli čomu) a proste vrátila sa s5 k tým prekvapeniam odo mňa a že to bolo jediné, čo jej v tom období robilo radosť. Tie spomienky.. že proste až spätne docenila to, čo dovtedy prehliadala a uvedomila si ako veľmi ma potrebuje vo svojom živote. Cítim sa pri nej fajn, je aj zábavná, dá sa s ňou posrandovať, i keď mi vyčíta že často sa z provokácie rád vraciam ku konkrétnym činom , ktorým mi ubližovala, ale inak je to ok. Problém je v tom, že jej ešte stále po tom všetkom neverím, avšak dávam jej šancu, aby mi dokázala, že si moju dôveru zaslúži.
@aidenn ja byť tebou by som si vybrala Peťu.. a prečo ? No lebo Katka sama ti to povedala a očividne ani nemá chuť o teba bojovať. Keby to Katka s tebou myslela fakt vážne (75% záväzne) tak by robila všetko, aby Peťu odsunula na druhú koľaj.....
to je môj pohľad na vec
mne z toho vychádza, že Katka ťa má len kdesi v poradovníku a nechce s tebou stratiť kontakt, keby nič lepšie na okolí nebolo... keby s tebou chce byť, už s tebou proste je... kým pre Peťu si očividne prioritou... ale rozhodni sa sám.
poznám páry, ktorým to na druhýkrát nevyšlo rovnako ako páriky, ktorým to vyšlo. dokonca poznám prípad, kedy dievča najprv fakt ťahalo chalana za nos, ale potom sa do neho zaľúbila, medzitým sa rozišli, keď na to prišiel, ona ho odprosila, ja som mu nadávala, nech sa k nej nevracia... ale už to budú 4 roky, stále sú spolu, už spolu bývajú, asi pomaly aj svadbu budú plánovať... človek nikdy nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
spýtaj sa kamarátov, ak máš nejakých normálnych čo vedia aj poradiť, alebo aj iných ľudí
a hlavne sa neboj, a keď si jednu vyberieš a potom sa rozídete a budeš si myslieť že by bolo lepšie keby si si predtým vybral druhú tak tú myšlienku zavrhni, pretože to mohlo s druhov skončiť aj horšie
držím palce! potom napíš do TS ako si sa rozhodol
Vravím ti to ako baba, ktorá mala kedysi úplne rovnaké zmýšľanie ako tieto dve a ak si chceš vybrať, ber Petru Šanca, že to myslí vážne je isto väčšia ako keď ťa niekto berie na 75% záväzne.
P.S.: Aj tak sa stavím, že sa rozhodneš podľa seba a vyberieš si tú krajšiu
ak ťa niekto sklame raz, nemusí ťa automaticky sklamať aj druhýkrát....teda v závislosti od toho v čom ťa sklamal...ak vás rozdelili maličkosti, za čas odlúčenia ste sa mohli práve v tých maličkostiach zmeniť a možno teraz by to medzi vami fungovalo...ktovie...
inak vo všeobecnosti nikdy nedaj len na pekné slovíčka o tom, kto ťa má ako moc rád...ľudia na túto tému vedia rozprávať neskutočné ódy radšej sa sústreď na to, ako sa pri tom druhom cítiš a ako ti dokazuje tú svoju údajnú veľkú lásku svojimi činmi v bežnom živote...
no a ak i napriek všetkému zotrváš pri tomto svojom potenciálnom rozhodnutí, tak pre Katku sa netráp...áno, bude to sklamanie, bude to možno bolieť a možno budeš za idiota, ale obmedziť s ňou kontakt bude najlepšie, čo pre ňu môžeš v takej situácii urobiť....je to určite lepšie rozhodnutie ako ju namotkávať ďalej a vykašlať sa na ňu až potom dakedy, keď v tom bude až po uši...takto okrem iného získa aspoň viac času nájsť si niekoho, kto ju bude mať naozaj rád....a mimochodom vieš ako sa hovorí - kto zaváha - nežere možno by trvalo ešte veľmi veľa rokov, kým by si slečna bola svojimi citmi 100% istá
Čo sa týka toho, ktorá sa mi páči viac V prospech Katky určite hovorí tvárička, tú ma strašne zlatú a milú, v prospech Peťky zase postava Lebo u nej mi príde úplne ideálna, akú by som si predstavoval.. to Katka je pre zmenu podla mna príliš chudučká
Čo sa Petry týka, v podstate mi nikdy nedala šancu, čiže neboli to maličkosti, ktoré nás rozdelili. Bol som k nej ultra milý , pripravoval som jej rôzne prekvapenia ale mimo internet sa mi vyhýbala.. Ale vtedy som bol taký málo odvážny, proste hanbil som sa niečo spraviť, dnes mám už tej odvahy podstatne viacej. SKrátka som sa za ten rok výrazne zmenil...
Keď som sa pýtal Peti, že kvôli čomu, resp. do čoho NA MNE sa zaľúbila, tak povedala, že v lete mala obdobie kedy mala strašné depky (netuším kvôli čomu) a proste vrátila sa s5 k tým prekvapeniam odo mňa a že to bolo jediné, čo jej v tom období robilo radosť. Tie spomienky.. že proste až spätne docenila to, čo dovtedy prehliadala a uvedomila si ako veľmi ma potrebuje vo svojom živote. Cítim sa pri nej fajn, je aj zábavná, dá sa s ňou posrandovať, i keď mi vyčíta že často sa z provokácie rád vraciam ku konkrétnym činom , ktorým mi ubližovala, ale inak je to ok. Problém je v tom, že jej ešte stále po tom všetkom neverím, avšak dávam jej šancu, aby mi dokázala, že si moju dôveru zaslúži.
to je môj pohľad na vec
poznám páry, ktorým to na druhýkrát nevyšlo rovnako ako páriky, ktorým to vyšlo. dokonca poznám prípad, kedy dievča najprv fakt ťahalo chalana za nos, ale potom sa do neho zaľúbila, medzitým sa rozišli, keď na to prišiel, ona ho odprosila, ja som mu nadávala, nech sa k nej nevracia... ale už to budú 4 roky, stále sú spolu, už spolu bývajú, asi pomaly aj svadbu budú plánovať... človek nikdy nevie
Osobne sa držím hesla, dva-krát do tej istej rieky nestúpiš.