Som pekný, všetky baby pomne kukaju, dokonca som nikdy nemal akné, ale mám jeden problém... Ja proste sa neviem tak dobre správať, niaka zamnu príde a ja odpovedám len ze "áno? Super... uhu.." atď.. alebo keď máme v triede niaky konflikt tak sa nwm spr
@qwedsayxc
Možno by si sa najskôr mal naučiť, že nijaká (ináč ani správne to napísať nevieš, nie je to niaká.. ), znamená žiadna. NEJAKÁ. Aaaaaah..
Proste sa začni najskôr chovať sebavedomo, aspoň sa pretvaruj a nakoniec to sebavedomie príde samo. Alebo si nájdi priateľov. Alebo ako ostatní tvrdia, začni chlastať.
Môj brat napríklad je tiež celkom pohľadný (lol jaké slovo) a nevie komunikovať s babami (a mohol by začať do pika chcem nech má frajerku!!) a nepomáha mu k tomu ani alkohol, len keď je nadratý tak sa občas s dákou políže, teda skôr ona s ním a potom si to ani nepamätá.... Takže alkohol neviem či to vyrieši, možno skús trošku sebazaprenia a proste hovor normálne
Alkohol nie je dobrá cesta... skôr niečo prírodnejšie... if you know what I mean Ale nie.... Keď už, tak iba vo forme vodných tyčiniek z ebaya...
A inak, neviem, čo ti na toto poradiť, lebo byť tichý je fakt zlé... a navyše ak chceš baliť baby, tak by si mal byť výrečný alebo sa aspoň usmievať a iné blbosti... ale nie tak trápne riťoleznato výrečný... tak ale záleží od toho, akej babe sa chceš páčiť a ktorá sa ti páči a podľa toho sa k nej aj musíš správať, pretože niektoré majú rady tichých chlapcov, ktorých dobíjajú, ale napríklad niekomu ako ja, kto neverí, že by sa mohla niekomu páčiť, by si to musel dávať úplne okato najavo, aby to tá dotyčná pochopila...
A čo je zlé na tom, že sa nevieš zapojiť do konfliktov? Keď je u nás v triede problém, tak si vyberiem knihu a som spokojná. Ale fakt, nemeň sa. Radšej príjmi to aký si. Už len fakt, že si nám tu otvorene napísal, že si pekný hovorí o tom, že na tom so sebavedomým nie si až tak zle Ak nečítaš knihy, začni s tým. Minimálne ti to obohatí slovnú zásobu a schopnosť vyjadrovať sa.
Bol som presne ako ty, kým som nezažil riadnu životnú krízu. Chceli ma vyraziť zo školy a to so mnou dobre otriaslo. Odvtedy mi sebavedomie nechýba. Ani veľká huba.
Ale neprajem ti zažiť to isté. Radšej sa menej tráp a prijmi sa taký, aký si. A to, že dobre vyzeráš, ti môže zdvihnúť ego. Zmena časom príde. Len nie hneď.
A keď ti to už bude moc liezť na nervy, sprav nejakú poriadnu blbosť, ktorou naštveš všetkých dookola, ale buď pripravený na následky.
nájdi si nejakú na svojej mentálnej úrovni.
ja sa tiež s väčšinou ľudí neviem normálne rozprávať a so svojim frajerom sa dokážem hodiny rozprávať o blbostiach, scifi literatúre, pohadať o politike...
presne taky problem mam i ja...proste, ked som ticho a usmievam sa, kludne sa polizem skoro s kazdou, ale ked amm kecat, tak mi kazda povie aky som mudry, ale zeny nezaujimaju fakty, zeny sa chcu bavit!! pochopte to uz
všetky rady hore vyššie napísané sú úplne sračky ktoré s tvojim problémom nemajú nič spoločné. Ty máš jediný problém, a to je ten že sa bojíš odmietnutia a tiež sa bojíš povedať svoj názor. Si luzer, padavka, pokazený luster, nudný tieň niekde v zadu, lenivý sa ukázať ľudom. Dobrovoľne to robíš len TY jediný sám zo seba. Potrebuješ sa naučiť hovoriť to čo si myslíš. Možno máš komplikované myšlienky a rovno to vzdávaš alebo si lenivý a nudný. Tak či tak musíš hovoriť veci priamo, inak sa nijak nepohneš. Si zablokovaný jak sim karta na ktorú sa nedá dovolať !
Ja by som zas bola radšej keby som stále nerozprávala. Lebo ver mi, sme na tom podobne. Ako ty si nemôžeš nájsť babu, lebo sa nevieš rozprávať, ja rozprávam veľa a každého to odstraší
@qwedsayxc nechlastaj..len si spravíš zbytočne hanbu.. proste sa ber taky aky si ... nasilu sa nezmenis.. raz stretnes taku, pri ktorej si ani neuvedomis ako, a zrazu prekecate aj dve hodiny.vpohode..klidek..a hlavne sa nestresuj...ved su ludia aj taki aj taki...introverti extroverti atd..nemozme byt seci rovnaki
ten chlast by ti mohol pomoct aj ked po opici uz budes znova tichy ale tak to je no stale lepsie ako ja som skaredy a ked sa ozeriem tak si baby akurat tak picu so mna robia no a strapnim sa jak kkt a nic s toho ale ako hovorim ja som skaredy
@sasuke
Podľa mňa to zase nestačí. Osem rokov som verila a nemala som ani ždibku sebavedomia. A stačilo mi nájsť si priateľov, trochu sa tváriť, že nejaké to sebavedomia vďaka priateľom mám a bolo to, nejaké to niečo som nadobudla, síce nie práve najviac, ale lepšie ako nič.
@sisooolq myslim ze ked v seba veris, tak sebavedomie budes mat tiez... ale zas sa obavam ze v takomto pripade ci je to ozajstne sebavedomie, alebo len naucena pretvarka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak som myslela ze to nejaky pubertak zas zalozil debilnu temu , a hovorim si o god why :happy:
@5 *dozreje
Možno by si sa najskôr mal naučiť, že nijaká (ináč ani správne to napísať nevieš, nie je to niaká.. ), znamená žiadna. NEJAKÁ. Aaaaaah..
Proste sa začni najskôr chovať sebavedomo, aspoň sa pretvaruj a nakoniec to sebavedomie príde samo. Alebo si nájdi priateľov. Alebo ako ostatní tvrdia, začni chlastať.
inac ten alkohol mozem potvrdit
ale to je vlastne nepredmetné, správanie zmeníš tak, že ho jednoducho zmeníš, je to proste iba na tebe, nikto iný ti v tomto nepomôže
A inak, neviem, čo ti na toto poradiť, lebo byť tichý je fakt zlé... a navyše ak chceš baliť baby, tak by si mal byť výrečný alebo sa aspoň usmievať a iné blbosti... ale nie tak trápne riťoleznato výrečný... tak ale záleží od toho, akej babe sa chceš páčiť a ktorá sa ti páči a podľa toho sa k nej aj musíš správať, pretože niektoré majú rady tichých chlapcov, ktorých dobíjajú, ale napríklad niekomu ako ja, kto neverí, že by sa mohla niekomu páčiť, by si to musel dávať úplne okato najavo, aby to tá dotyčná pochopila...
Ale neprajem ti zažiť to isté. Radšej sa menej tráp a prijmi sa taký, aký si. A to, že dobre vyzeráš, ti môže zdvihnúť ego. Zmena časom príde. Len nie hneď.
A keď ti to už bude moc liezť na nervy, sprav nejakú poriadnu blbosť, ktorou naštveš všetkých dookola, ale buď pripravený na následky.
Budz rad, zeny su bezcitne svine ...
ja sa tiež s väčšinou ľudí neviem normálne rozprávať a so svojim frajerom sa dokážem hodiny rozprávať o blbostiach, scifi literatúre, pohadať o politike...
Nie pretvarovať sa v zmysle, aby nebol sám sebou. Pretvarovať sa, že je sebavedomý, nenechať sa zhodiť pár sprostými rečičkami.
Naučíš sa mu ho mať až keď ho nadobudneš. A musíš mať niečo, aby si ho nadobudol.
Podľa mňa to zase nestačí. Osem rokov som verila a nemala som ani ždibku sebavedomia. A stačilo mi nájsť si priateľov, trochu sa tváriť, že nejaké to sebavedomia vďaka priateľom mám a bolo to, nejaké to niečo som nadobudla, síce nie práve najviac, ale lepšie ako nič.
U každého niečo iné.
Veď a v koho iného som mala veriť? V mamu asi nie..