Neviete mi niekto poradiť prečo mi nefunguje Google-play?
Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť?...Mám telefón HTC desire c a nefunguje mi na ňom sťahovanie hier cez Google-play. Mám ho už asi pol roka, lenže po mesiaci mi padol do vody, dala som ho opraviť kamarátovi a vymieňal mi tam nejaké súčiastky...
aplikáciu ti začne sťahovať a potom ti dá že ju nie je možné stiahnuť? ak áno je to tým že máš málo pamäte? ešte by nebolo odveci aby si mi povedala aké súčiastky ti konkrétne vymieňal...
a ak ti tú aplikáciu ani sťahovať nezačne tak to môžu byť 2x faktory: 1) buď android zistil že nemáš original súčiastky v mobile a ti zabanoval prístup na play alebo 2) v nastaveniach si si nepovolila dôvernosť google play , že proste môžeš cez tú app prijímať a odosielať dáta
@poke pretože to je pamäť ktorú si telefón necháva v zálohe pre iné veci ako sú napríklad správy, kontakty, alebo (veľmi často hlavne na slabších mobiloch) kebyže ti došla RAM .. takisto aj OS čo máš v mobile potrebuje byť niekde zapísaný..
Daddy-...ono mi to načítava a potom mi naskočí že aplikáciu nie je možne stiahnuť a naskočilo mi aj okienko teraz keď som nato klikla že Chyba : Aplikáciu "Bakery Story" sa nepodarilo prevziať kôli chybe. (Kod :495)...tak ja fakt neviem
@lenka192 stahujes z google play z stale tej istej IPcky? myslim tym, ci si skusala stahovat po pripojeni na viacere rozlicne wifi, lebo na urcitych sietach to nefunguje ani mne, ale to je problem v sieti
@poke aj ked mas vsetko na SDkarte, tak urcita cast z nejakej appky stale zostava v pamati na mobile...proste treba pomazat blbosti, android sa snazi nechat si co najviac volnej pamate telefonu, napriklad mne to tusim okolo nejakych 26MB v telefone zacina robit problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ak ti tú aplikáciu ani sťahovať nezačne tak to môžu byť 2x faktory: 1) buď android zistil že nemáš original súčiastky v mobile a ti zabanoval prístup na play alebo 2) v nastaveniach si si nepovolila dôvernosť google play , že proste môžeš cez tú app prijímať a odosielať dáta
Poke: nie mám dosť pamäte