Neviete náhodou, kde by som mohla zohnať Vznešený Korán od Hrbku????? Hľadala som už všade ,dokonca aj v najväčších kníhkupectvách v Prahe, no nenašla som. Všade, že vypredané :/
@martina1311 Ak bola ta kniha vydana pred rokom 2010, tazko ju budes zhanat, ked uz tak v antikvariate. Ak bola vydana po tomto roku, zhana sa to lahsie, hoci ti to nic nezarucuje, kedze uz aj vela minulorocnych knih je nedostupnych. Preto odporucam antikvariat a male knihkupectva, tie maju casto aj starsie tituly...
@luc.ka ja si často v antikvariátoch nakupujem knihy, ktoré vyšli aj v r.2011 proste to nejaký študent dostal, prečítal, zistil, že nemá na chlieb a predal do antikvariátu. v antikvariátoch nájdeš skvelé kusy.
nó veď dobre, ale ja ako celkom slušný kniho-ignorant, som si proste pod antikvariátom predstavovala fakt staré knihy, a tento "zber" súčasnej literatúry je pre mňa teda trochu sklamanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nó veď dobre, ale ja ako celkom slušný kniho-ignorant, som si proste pod antikvariátom predstavovala fakt staré knihy, a tento "zber" súčasnej literatúry je pre mňa teda trochu sklamanie...
pfu... ja mám rada práveže také fakt staré veci keď raz budem veľká a bohatá, tak aj tie tisíce na to obetujem