Moje vlasy maju farbu spinavy blond a ja som chcela ziarivy svetly blond, tak som si kupila trvalu farbu.. Kamaratka mi ju pomohla dat, lenze to nedopadlo dobre.. Miesto bledej blond mam teraz vlasy zlte ako nejake slnko a vyzera to naozaj komicky...pripa
kup si od palette taky sampon.. tusim odtien 210? neviem.. je to platinova farba a uberie tvojim vlasom "zivost" tych farieb.. aj ja som si to tak dala
100% pomôže šampón Silver...kúpiš ho v niektorých drogériach napr ja som ho kúpila v tete..vytiahne ti kuriatkovskú farbu.,..asi týždeň budú vlasy trošku sivastého nádychu ale po týždni sa budeš pýšiť peknou blond
ha ha bananova blondina! muhehe. ani sa nedivym ze su vtipy o blondinkach ked robis taketo somariny... vlasy sa odfarbuju zasadne u kadernicky. bud rada ze niesy zelena! takto to dopadne ked je niekdo zgrlavy... a sak co? kolko je takych babanovych blond a este sa nosia jak panicky... este ti chyba cierne obocie a budes super cool
no skús zájsť ku akderníčke,síce ja tam enchodím lebo sú blbé ,ale tak možno ti poradí ,alebo skús nejakú inú farbu be peroxidu aleob enjaký zosvetlovač bdue asi najlepší
no inak myslím že akždý kto si dáva na blond vlasy mu chytí taká nechutná žltá a ked z toho vyrastá tmavohnedá
ale ked píšeš že si mala špinavý blond takt to enchápem ,lebo to yb ti to malo chytiť normálne tak žeby to nevyzeralo žlto ,asi skús inú značku
ja som tiez takto experimentovala s farbami a poucila som sa radim ti z vlastnej skusenosti chod kukkadernicke !!! Sice das za to viac ako za obycajnu farbu z tesca ale aspon to bude naozaj taka farba aku chces. A navyse kadernicka ti to vie upravit aj z tejto farby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a keď ti to tak vadí, skús ísť fakt tej kaderníčke, ona to nepokazí, aj keď to bude trochu drahšie..
no inak myslím že akždý kto si dáva na blond vlasy mu chytí taká nechutná žltá a ked z toho vyrastá tmavohnedá
ale ked píšeš že si mala špinavý blond takt to enchápem ,lebo to yb ti to malo chytiť normálne tak žeby to nevyzeralo žlto ,asi skús inú značku
Tá blond mi nechytila a tá červená len trochu
chod ku kadernicke!
Tak už viem, že ako zväčša vznikajú bábiky s chemlónovými vlasmi.