tak čo máte nejaké nezvyčajné predsavzatie?...Ja sa budem asi riadiť toho New year=new life....aj ked newiem čo s tým ešte bude spojené ale šak my na niečo prídeme...že Liwi?
ja si nerad davam precavzatia, lebo vsetko co si poviem je naoapk tak ak by som si mal dat precavzatie tak jednoznacne. byt este lenivejsim ako som mozno sa to prehodi naopak ktovie
ja si predsavzatia nedavam, pretoze clovek je proste taky aky je a zmetit sa uplne nemoze, moze sa len usmernit... zmenit ho moze len hranicna situacia ak si ju uvedomi a nie silvestrovske predsavzatie
necítim potrebu meniť,zlepšovať niečo na mojej osobnosti
chcela by som konečne ísť niekam brigádovať,lebo vačšiu časť zimy presedím doma a mňa to už fakt nebaví nech sa aspoň niečo deje
no ...ja som si hovorila ze naco mi je predsavzatie ale predsa si lne nejake dam... ze ked neco budem chcet tak to aj sa budem snazit docielit a nevzdat sa toho...a ked budu davat tak budem brat
este viac citat ak je to vobec mozne co asi ani nie, pisat lebo teraz som mala velmi dlhu pauzu, ucit sa este viac jazyky, este viac pracovat a ucit sa, este viac zit a robit co najviac sa da.a pravidelne chodit behat a nie taka ko doteraz ze mozno dvakrat z atyzden soms a donutila a moje najzaujimavejsie predsavzatie je NEMALOVAT SA ale to mia si nevydrzi no pokusim sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Menej casu za netom
Viac pisat basnicky
Viac sa ucit
Viac sa sustredit
a... porozmyslam este
chcela by som konečne ísť niekam brigádovať,lebo vačšiu časť zimy presedím doma a mňa to už fakt nebaví nech sa aspoň niečo deje
mozno novy chlap, nove ja tesim sa