@5 a ty sa este pytas? no sory...viem ze su aj horsie miesta na svete ako slovensko,taka afrika a podobne kde vacsina obyvatelov zije na pokraji chudoby a hladu,ale vedela by som tu menovat velmi vela miest kde by som zila ovela radsej ako prave tu
Niekedy, keď som mala také horšie chvíľky, tak som si želala aby som mohla niečo zmeniť. Niečo naozaj zásadné ale teraz, keď sa na to pozerám s odstupom času tak mám iný názor. Síce sú veci, ktoré by som zmenila, keby som mala možnosť. Napríklad by som chcela mať fotogenickú pamäť kvôli škole, chcela by som mať krásne zuby (A) alebo tak.
Ale momentálne by som chcela aby sa ku mne naklonila šťastena. A len ja viem prečo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Potom väcsiu cast svojej rodiny (nechala by som len par clenov z nej),
dalej miesto byvania- na nieco typu Amerika (proste nieco, co nie je zapadakov ako tu).
A to je vsetko, co by som zmenila vzhladom na moju osobu a moje okolie.
Keby sa to malo tykat celkovo celeho sveta, a co by som zmenila na celom svete, to by som tu pisala strasne dlho...
Ale momentálne by som chcela aby sa ku mne naklonila šťastena. A len ja viem prečo!
ale neznášam to slovo keby.. .. lebo keby.. no.. uz to nezmenim