zdravím, pred vyše 2 mesiacmi som si nechla prestreliť ucho ( s cieľom neskôr ho začať rozťahovať), po 3 týždňoch som z tade vytiahol tú náušnicu, bolo to stále nezahojené, tak som to trošku natieral dákymi mastičkami, po týždni to už bolo viditeľne lepši
ja osobne by som to natrela alpou, nech to poriadne vystipe ale ked som si ja dala prestrelit ucho, tak som si davala take antiseptikum co mi tam predali. ale kamaratka si davala teraz dve diery do chrupavky na taku tu palicku a ona si to natierala niecim jodovym. len tam si to musis natierat okolo dierky a nie do nej, lebo jod zastavuje hojenie ran.
veď tri týždne to je málo ešte na zahojenie ucha, a nenatierala by som to žiadnymi mastičkami....daj si tam náušnicu nejakú, najlepšie rovnú a najlepšie z chirurgickej alebo titánu a čisti liehom alebo alpou
@8778 mal si si to prepichnúť sám mne sa v pohodičke do mesiaca zahojila jedna dierka a hneď na to som si prepichla ďalšiu a aj tá je už v poho
hlavne keď to nemáš zahojené tak si to nenatieraj hlúposťami...kremiky sa na otvorené rany nedávajú ak o tom nevieš ja som používala alpu, trochu to štípe, ale si dáky chlap!
Ja som si síce prebíjala ucho sama doma už viackrát, no raz sa mi stalo, že sa mi nechcelo zahojiť. Začala som ho častejšie čistiť s alkoholom a nejako sa to potom zahojilo
bohača! nepotrebujem vedieť čo som mal a čo som nemal robiť (btw masť nebola žiadna kravina ale dáka špecialna odporučená lekárom) potrebujem vedieť čo mám robiť teraz!...@p5ka skúsim to, len mi bude ľúto toho alkoholu : smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
prestrelovanie je strasne svinstvo, mam prestrelenu chrupavku 1 a 3/4 roka a stale ma boli a asi ani nikdy neprestane
hlavne keď to nemáš zahojené tak si to nenatieraj hlúposťami...kremiky sa na otvorené rany nedávajú ak o tom nevieš ja som používala alpu, trochu to štípe, ale si dáky chlap!