Bol to prvý rok, kedy sa znova maturovalo len zo 4 predmetov, keby z 5 tak neviem neviem, už aj tak som bola z tej maturity psychicky na dne a učila som sa celé dni a noci celý rok Ale tak mala som jednotky nakoniec Aj keď zo SJ som si podľa mňa nezaslúžila, lebo som dostala otázku čiarka v jednoduchej vete a to bola jedna z tých pár otázok, ktoré sme už nestihli na hodinách prebrať a profesorka nám to posielala na mail, no ja som na to úplne zabudla sa k tomu dostať. Proste smola úplná, ale si myslím, že oni najmä prihliadali za snahu počas všetkých rokov... Nestáli a nepadali tie známky len na tej jednej skúške.
V každom prípade, doteraz neviem, čo si mám vlastne predstaviť pod pojmom "čiarka v jednoduchej vete" A celkovo čiarky neovládam, píšem ich tak nejak intuitívne
A angličtinu písomnú časť som mala tesne za hranicou "prejditeľnosti", podľa mňa mi tam museli nejaký bodík pridať Ale kupodivu ústna skúžka z AJ mi išla asi najlepšie zo všetkého (napriek tomu, že som sa jej bála úplne najviac). Bodaj by nie, keď som mala celý rok 2x týždenne doučovanie od profesorky, ktorá ešte k tomu bola aj v komisii. Ono mi to asi dokonca šlo nakoniec až tak dobre, že počas tej mojej skúšky si bola niekam odbehnúť a nechala ma samú sa rozprávať s predsedníčkou
@borovy Ja som mala z nemčiny lepšie známky než z AJ, keďže je viac založená na gramatike než frázach a to mi vyhovovalo Ale inak nemčina sa mi nepáči a už som sa k nej po škole nikdy nevrátila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov