ešte nevieš, kto ťa bude slovinu učiť... možno to bude niekto, kto to bude prednášať zaujímavo a začne ťa to baviť...
(a tiež, ak sa budeš hoci len najmenej snažiť na hodinách, tak ťa nechajú prejsť úplne v pohode)
Slovina má čaro V tom, že stačí počúvať na hodine a nejak sa ti to,do hlavy dostane A keď si ešte aj na osemročnom tak budete iba opakovať stále to, čo ste sa naučili od primy do kvarty (viem O čom hovorím
@matthewp ono najviac ti dajú literatúru ja by som si zopakovala Mala som Romea a Juliu, Hamlet, a z gramatiky mi dali povedat len čo je referát a ked si prečitaš o tých dielach aspoň niečo, to si proste zapamataš, aj ked ich budeš mat 60, každe je ine a určite si budeš pamatať
@simmka282 teraz to zmenili, že je rovnako veľa gramatiky ako literatúry kebyže je len litika tak je to najlepšie lebo o diele si niečo vymyslíš aj keď nemáš šajnu ale gramatika to už ide trochu horšie
Čo sa dá neznášať na slovine ? Ako úprimne nebol som ten bifľovací typ ale proste dá sa naučiť. Pamätám si, že na slovinu a literatúru mi stačilo len a len počúvať na hodine. Proste aj keď ma vyskúšal a doma som sa do toho nepozrel aj tak bola dvojka max. trojka. A maturity som dal na 2 Síce učiteľ viac kecal jak ja na maturách.
počkaj keď budeš mať 2 týždne do maturity.. vyje*ané 2 týždne a pocit, že totálne všetko čo si sa naučil sa niekde vyparilo... VTEDY rieš, či zmaturuješ..............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(a tiež, ak sa budeš hoci len najmenej snažiť na hodinách, tak ťa nechajú prejsť úplne v pohode)