Caute mám nový protein a gainer a kreatin...
Uz dnes si idem zacvicit a chcem za mesiac mat aspon o 5 kg viac a byt o takych 10-15% viac vyrysovaní...
Ale ide o toto - jedna dávka gaineru je 100g...
A jedna dávka proteinu len 30 g...
Protein som uz dlho
Ok aj tomu nerozumiem moc, tak ma neber za slovo. Ale vraj telo by malo denne prijať 2x tolko bliekovím (v gramoch) ako je tvoja váha (v kg). Povedzme že vážiš 60kg, tak by si mal prijať 120gramov proteínu. No proteínový prášok je len doplnok stravy. Mal by si prijímať proteín aj v normálnej strave, vajíčka, kura, atď. a potom to doplniť proteínom po cvičení... takto prijímeš väčšie množstvo proteínu v jednej dávke bez toho aby si musel jesť 10 kuracích pŕs naraz
@sexywoman no realny ciel by bol tak 2-3 kg mozno, neviem, do naberania sa nevyznam, ale urcite to ide pomalsie ako chudnutie a urcite ti nepomoze kazdy den cvicit akurat sa rychlo pretrenujes a ziadne svaly ti nenarastu omg radsej si o tom nieco precitaj, alebo sa spytaj niekoho kto sa v tom vyzna
Protein aj 3x denne môžeš brat gainer 100g je ešte dosť mala dávka a chceš pribrať za mesiac 5kg a zároveň rysovať. ? Padaj het z posilňovne a radšej si nastuduj o tom ešte niečo lebo ak vieš toľko o technikách pri cviceni ako o strave a doplnkoch sa hneď prvý deň dokalicis a budes mať po objemovke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
myslim, ze @2