Niečo čo vystihuje diskusiu: "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
Predstavte si, (mne sa to práve stalo) že pracujete na nejakej veci pomerne dlhú dobu (mesiace).. venujete sa jej od ráno od deviatej, do večera desiatej... máte pocit, že vám to ide, že vám to vychádza... pracujete, tešíte sa.. pritom nemáte na nič čas..
od rána do večera jem všeličo mňam, mňam....a na druhý deň zistím, že to bolo zbytočné, lebo som zas hladný....a musím znova papať ham, ham...........filip
@etelnair nie.. ide o experimentálnu diplomovku.. a nemám to zaplatené
@zajko30 skor som sa nieco naucil preto, ze sa to robilo zle... len... problem je v tom, ze sa to ide robit inak... a ci to bolo dobre, tak to sa dozviem o mesiac, ked sa spravi analyza...
Starý? ... počúvaj či pozeraj, stratil si svoje celoživotné dielo svoju prácu svoje dieťa ktoré si vychovával dával si do toho dušu, dával si do toho život, dával si do toho všetko! A? ... všetko je preč, úplne všetko, stratil si to. Poradím ti čo máš robiť, lebo ešte som so tu nevidel...
Nič. Moja odpoveď znie - nič život ide dalej starý! A čo že si to stratil... nič sa nedeje život ti fal facku ale donesie ti aj inú lepšiu prácu! Tak neváhaj, začni odznovu začni odteraz a sústreď sa na okamih, nie na top čo bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
od rána do večera jem všeličo mňam, mňam....a na druhý deň zistím, že to bolo zbytočné, lebo som zas hladný....a musím znova papať ham, ham...........filip
zbytočné je len zomrieť..........filip
@zajko30 skor som sa nieco naucil preto, ze sa to robilo zle... len... problem je v tom, ze sa to ide robit inak... a ci to bolo dobre, tak to sa dozviem o mesiac, ked sa spravi analyza...
Nič. Moja odpoveď znie - nič život ide dalej starý! A čo že si to stratil... nič sa nedeje život ti fal facku ale donesie ti aj inú lepšiu prácu! Tak neváhaj, začni odznovu začni odteraz a sústreď sa na okamih, nie na top čo bolo.
Nazdar.