Stretli ste sa už s niečim nadpozemským alebo máte skúsenosti s Bohom... ? Niečo čo neviete dokázať ale viete, že ste to už videli alebo sa to s niečím spája... ? Veríte v mágiu...?
najvacsia nadprirodzenost bola ked som bol za PC a omylom som nohou stlacil vypinac na zastrcke , zrazu sa vsetko vyplo a myslel som si ze moj PC je skynet robi si co chce
bol som niekoľkokrát priamym svedkom skutočnej mágie, mám kamarátku čarodejnicu, priamym svedkom jej kúzel som ...vlastne tiež bol, ale to bolo ovplyvňovanie počasia, takže je to oveľa menej jednoznačné, čiže vlastne odpoveď na poslednú otázku je nie, neverím v mágiu, lebo nemusím, lebo viem že existuje, ...ešte nejaké otázky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takze nic moc
áno, nie/áno, áno, áno.
bol som niekoľkokrát priamym svedkom skutočnej mágie, mám kamarátku čarodejnicu, priamym svedkom jej kúzel som ...vlastne tiež bol, ale to bolo ovplyvňovanie počasia, takže je to oveľa menej jednoznačné, čiže vlastne odpoveď na poslednú otázku je nie, neverím v mágiu, lebo nemusím, lebo viem že existuje, ...ešte nejaké otázky?