myslim, ze chlap to povie z uprimnosti, co si mysli
zena zene (ak su kamaratky) to povie ako objektivnu kritiku, ak by to chcela zmenit
ale nepride mi to neslusne ani u jedneho pohlavia, proste bude nech sa zena nezostaruje, alebo ked nema "mlade" geny a nemoze za to, nech necha ludi s avyjadrit, ak maju potrebu
mozno jej rovnaky look vydrzi na dlho a nakoniec bude vyzerat aj tak mladsie
Keď som mala ledva 16 a niekto mi povedal, že vyzerám aspoň o 3-4 r staršia, celkom ma to v tom veku potešilo, ale vtedy nás chce veľa vyzerať staršie než sme Teraz mi to nevadí... Mám 20 a nejak ma to neštve - aj keď... ak mi niekto povie, že vyzerám staro, ako má objektívne vyzerať 20-tnička? Každý posudzuje len podľa seba.
Ak je žena po 30tke a počuje to, myslím, že to nepoteší žiadnu
Niekedy mi tipnú aj o 10 rokov viac to mi už je nepríjemné, ale ak okolo 2-3 to je ešte o.k. No myslím, že každá žena chce vyzerať mlado tak je to neslušné...
Netreba hovorit ze je starsia a vobec nezalezi na tom kto to povie ale ako sa to povie. Podla mna je prijatelnejsia forma ked poviem zene ze si vyspelejsia ako to ze je starsia alebo nieco poodbne. Mozes jej povedat ze je stara pi*a ale treba to povedat tak aby sa este usmiala a podakovala ti.
Tak záleží na tom koľko má tá žena rokov, ak je staršia a vy jej poviete že vyzerá staršie, tak sa naštve, ale ak to poviete nejakej mladej babe tak sa podľa mňa celkom poteší, alebo je jej to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
zena zene (ak su kamaratky) to povie ako objektivnu kritiku, ak by to chcela zmenit
ale nepride mi to neslusne ani u jedneho pohlavia, proste bude nech sa zena nezostaruje, alebo ked nema "mlade" geny a nemoze za to, nech necha ludi s avyjadrit, ak maju potrebu
mozno jej rovnaky look vydrzi na dlho a nakoniec bude vyzerat aj tak mladsie
a pokiaľ to nie je fakt také, že "toto nenos, to ťa zostaršuje, hento by sa ti hodilo viac"
a mne to hovoria stále. zvykla som si .
snad ten, ze to zavisi od veku/postavenia zeny a podobne
Ak je žena po 30tke a počuje to, myslím, že to nepoteší žiadnu