ja práve skúšam úplne najlepšiu diétu , volá sa , že 3 krát denne normálne jedlá.
Tým sa dá schudnúť bezproblémov.
A tým 3 krát myslim 3 krát nie 7 krát (maškrtenie a podobné pičoviny)
Na nízkosacharidovej sú tie "cravingy" na sladké a pod. omnoho nižšie kvôli sýtosti z tukov.
Pre ľudí so slabou sebakontrolou je to vykúpenie. Žrať bežnú slovenskú stravu 3x denne nezvládal.
wut. Sak na chudnutie je Keto vpohode, tak neviem co tu zplietate
a skor jak @3 akurat menej sacharidov, tam treba curat na pasiky a viac tukov.
Ja osobne neschvalujem ale na palenie tuku je to asi najefektivnejsie.
@kunikund Nie , na dosiahnutie toho cieľa poznám oveľa jednoduchší spôsob Teda pokiaľ mu ide o to.
Pokiaľ chceš schudnúť a riešiš takéto pičoviny pri ktorých stráviš 3 hodinny denne uvažovaním nad stravou tak to je dosť FAIL
Schudnúť sa dá úplne jednoducho , len treba mať to čo dnes dosť ľudí nemá , disciplínu a dôvod a to platí pre všetko o fitness , aj pre naberanie svalov.
Poviem ti ešte, že keď budeš dodržiavať dietu, nemusíš sa ani pozrieť na bežiaci pás.
Keto (ak potrebuješ schudnuť hneď) alebo normálna dieta 40% sach, 40% bielkoviny a 20% tuky ak sa nikam neponáhlaš
(Hlavne nejedz hluposti, 1 cheat meal tyždenne je akceptovaný ) + 5 denný split, pi vela vody a maj dostatok spánku
Keď budeš chcieť vedieť viacej tak sa orientuj na forum.bodybuilding.com a neskôr môžeš zájsť do môjho oblubeneho fóra MISC
@kunikund konečne niekto, kto pozná skratky používane na fórach
@kunikund no ja keto spoznam aj bez toho ale vacsine ludi je asi tak lahsie.
A inak pre vacsinu ludi je ovela lepsie zmenit stravovacie navyky a zo zaciatku len kus ubrat zo sacharidov, lebo im sa treba naucit jest a nie tahat dole tuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale jedz naopak veľa bielkovín a tuky.
Skôr 50 % tukov, 40 % bielkovín 10 % sacharidov
Skúsenosti mám dobre, strácaš rýchlo telesný tuk a minimum svalov.
Poviem ti neuveritelne tajomstvo schudnutia..ma neuveritelnu hodnotu a ja ti ho tu len tak napisem!!!!
MENEJ ZRAT a VIAC sa HYBAT!!!!
Tým sa dá schudnúť bezproblémov.
A tým 3 krát myslim 3 krát nie 7 krát (maškrtenie a podobné pičoviny)
A je veľmi účinná. Ak vieš po anglicky, odporúčam
reddit.com/r/keto , reddit.com/r/ketorecipes
Možno by nebolo odveci spojiť to s paleom/primal.
Na nízkosacharidovej sú tie "cravingy" na sladké a pod. omnoho nižšie kvôli sýtosti z tukov.
Pre ľudí so slabou sebakontrolou je to vykúpenie. Žrať bežnú slovenskú stravu 3x denne nezvládal.
A mimochodom, nie je kilokalória ako kilokalória.
a skor jak @3 akurat menej sacharidov, tam treba curat na pasiky a viac tukov.
Ja osobne neschvalujem ale na palenie tuku je to asi najefektivnejsie.
Pokiaľ chceš schudnúť a riešiš takéto pičoviny pri ktorých stráviš 3 hodinny denne uvažovaním nad stravou tak to je dosť FAIL
Schudnúť sa dá úplne jednoducho , len treba mať to čo dnes dosť ľudí nemá , disciplínu a dôvod a to platí pre všetko o fitness , aj pre naberanie svalov.
A na tie pásiky nemusíš čúrať, aj mimo ketózy je to dosť účinné.
@mm47 Máš pocit že OP má v tomto prípade rovnakú disciplínu ako ty? I didn't think so.
Kto tie dve veci nemá nech ani nezačína s fitness
Keto (ak potrebuješ schudnuť hneď) alebo normálna dieta 40% sach, 40% bielkoviny a 20% tuky ak sa nikam neponáhlaš
(Hlavne nejedz hluposti, 1 cheat meal tyždenne je akceptovaný ) + 5 denný split, pi vela vody a maj dostatok spánku
Keď budeš chcieť vedieť viacej tak sa orientuj na forum.bodybuilding.com a neskôr môžeš zájsť do môjho oblubeneho fóra MISC
@kunikund konečne niekto, kto pozná skratky používane na fórach
A inak pre vacsinu ludi je ovela lepsie zmenit stravovacie navyky a zo zaciatku len kus ubrat zo sacharidov, lebo im sa treba naucit jest a nie tahat dole tuk