OK s tim suhlasim Ale akoked sa s niekim mam stretnut tak je to divne podla mna by to mal byt kamarat alebo niekto koho poznam.a co tak laska na prvy pohlad?vsetko je mozne?ja newem ci priatelov som uz mala troch ale vsetko dlho nevydrzalo tak mate nejaky
dievca, nikdy nevies co ti zivot da do cesty... mozno sa zalubis do kamarata, mozno sa zalubis do niekoho koho nepoznas.
ono to je tak, ze vztah sa nebuduje lusknutim prsta. ked sa zalubis do kamarata, mas to lahsie, lebo sa uz ako-tak poznate.
ked sa zalubis (zahladis) do niekeho neznameho, tak sa o neho urcite zacnes zaujimat, SKAMARATITE SA, das mu moznost aby spoznal on teba , a az potom sa moze zacat vztah.
Vsetko chce cas, a hlavne co sa tyka vtahov,nechaj tomu volny priebeh...mozes sa snazit byt s niekym castejsie,ale proste netlac na city,ked ta bude mat rad,tak sa to prejavi samo...
Aj tak si myslim,ze by si mala uzivat volnost. Proste budes mat 20, za sebou 5 rocny vztah a pride kríza a zistís,ze sak ty si si vobec neuzila mladost,vsade si bola len s nim, sice ste sa mali radi,ale boli tam hádky a aj teraz uz chces skusit nieco ine...to je len priklad,nemusis to brat vazne...
ja som sa snazil najst svoju lasku od 14 rokov...3 roky som hladal a nenarazil som na nic co by mi vyhovovalo...hned ako som prestal hladat a povedal si,ze ved ked bude ten spravny cas tak to asi prijde aj samo(mudri ludia to tak hovoria), zalubil som sa do svojej spoluziacky ktoru som poznal uz 9 rokov...sme spolu uz vyse dvoch rokov a je to ten najlepsi clovek akeho poznam...
Mám 16, vždy som sa trápila nad tým prečo sa práve ja nikomu nikdy nepáčim... Chcela som zažiť lásku ako z nejakého romantického filmu... Kašlem na to. Už na lásku neverím, beriem to tak, že "skutočná" láska je len vo filmoch... A nie je to len preto, že ma nikdy nikto nechcel, ale to tu nebudem rozpytvávať...
ten harmonogram je dost dobry hehe..........odo mna k teme..hehe mam 17 ..co je laska som nikdy este nezistil dievca som nemal trosken ma to sere ale mam veci co ma udrzuju stastnym (budo rulez) raz to (snad pride jedine co viem je to ze treba pockat ..ale aj tak ten harmonogram..lolz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ono to je tak, ze vztah sa nebuduje lusknutim prsta. ked sa zalubis do kamarata, mas to lahsie, lebo sa uz ako-tak poznate.
ked sa zalubis (zahladis) do niekeho neznameho, tak sa o neho urcite zacnes zaujimat, SKAMARATITE SA, das mu moznost aby spoznal on teba , a az potom sa moze zacat vztah.
Vsetko chce cas, a hlavne co sa tyka vtahov,nechaj tomu volny priebeh...mozes sa snazit byt s niekym castejsie,ale proste netlac na city,ked ta bude mat rad,tak sa to prejavi samo...
Aj tak si myslim,ze by si mala uzivat volnost. Proste budes mat 20, za sebou 5 rocny vztah a pride kríza a zistís,ze sak ty si si vobec neuzila mladost,vsade si bola len s nim, sice ste sa mali radi,ale boli tam hádky a aj teraz uz chces skusit nieco ine...to je len priklad,nemusis to brat vazne...
mám 19 a som stále free a je mi to tak u ***
pekný víkend prajem
co z toho vyplyva?
neviem...to je zivot...
No už ho vidím asi je takýto?
15: najst frajera
20: vydať sa
25: mať dieťa
30: mať milenca
35: mať manžela
40: mať dieťa(
45: mať prachy na plastiku tváre