no čo ako ste dopadli na angline?? myslím že ten listening bol dosť brutal aj čo som od iných počula, hlavne ten Jazzie... a tie ostatné veci noo mohli byť aj horšie, ale aj lepšie... a sloh bol myslím úplne v pohodičke, dalo sa písať koopu vecí... tak ak
no ja ked som zbadala, ze kompozicia... a potom tema bez koho by som nevedela zit, tak som sa zacala smiat. Vsetci sme stresovali, ucili sa presne ako ma vyzerat report, essay a ine... a nakoniec toto? totalne LAHKE!!!!!SUper...
hej,nastastie sa to dalo,aj ked nam hovorili ze nebude dana horna hranica pri writingu,a potom si dojde predsedkyna komisie,ze treba dodrzat aj hornu hranicu. sme viac pocitali ako pisali
jooj Acko bolo lahulinke, nehovorim ze budem mat 100% ale bolo az prilis lahke, co sme robili na hodinach starsie testy tak tie boli brutal ale toto bolo, hmmm... jak pre retardov , a esej ani nehovorim dolezite veci a preco o joj joj
no tak ta anglina sa celkom dala, az na to 3. cvicenie v listeningu a to co zacali saskovat s tou hornou hranicou? predsa sa na nejakej porade uz neviem kedy dohodli, ze mozme pisat kolko chceme len aby to vyslo na 1 stranu, tak to teraz nemenia !!! co je to potom za pristup?
ten listening 3 bol divný...aj ten jezzie miestami .gramatika fajn,ale aunt betty... az na ten sloh - odbočila som asi od témy.celkom fajn matura.dufam ze to v maji nedobabrem...uz sa tesim na utorok ...
Ale, veď ani to nebolelo!Akože celé písomky a anglina už vôbec. Bolo nás 6 na Ačku za mnou sedela kamoška no celé sme to robili spolu aj keď mala druhý kód. A keď ona niečo nevedela otočila sa a spýtala sa druhej. Podľa mňa najťažší bol ten Easter Island ale zvládli sme aj to. Počula som že B listening bol ...
Jaj a obávam sa ústnych lebo predsedkyňa mi nebola vôbec sympatická...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Bcko malo skolsky zivot
Jaj a obávam sa ústnych lebo predsedkyňa mi nebola vôbec sympatická...
ak mate pls napiste mi tajnu postu...thx