@malapohroma nehnevaj sa ale ako 14 ročná na čo tu hlasujes, navyse na to, ze to bolo uplne lahke ?
no...nam dala profka dole hodiny, tak sajnu sme nemali ze aky je cas, okrem toho ze po polhodinach nam hovorila. ale stalo sa ze som sa rozpocitala do nieco aj na 10 min a tak to je v riti. ostalo par veci co by som urcite vypocitala, keby som sa viac citila pod casovym tlakom. az take tazke to nebolo zasa, analyticku som nevedela, lebo sme si to nepreopakovali, sama som si to samozrejme pozrela, ale jasne nie tie prikaldy ktore tam boli. nehovorim, ze som genius z matiky, ale vzdy som patrila k najlepsim, ale tohtorocne matury su mi strasne nesympaticke, hlavne vyssia uroven z jazykov, kde ludia-olympionici plakali. som zvedava, ale riesenia si nepozriem, necham sa prekvapit a ked som ani nespravila test/y tak odpoved urcite nebude horsia ako
@katuska305 podľa mňa sú dve hodiny strašne málo, človek by bol oveľa viac v klude, keby vedel, že má dostatok času, ja som niektoré vôbec neprepočítala, a celkovo som to dosť pokašlala..mňa matika baví, ale akoby ten časový tlak a taký stres spravil, že som skoro nič nevedela...
@katuska305@pettulqa Ako sorry ale niektore priklady, taka tretina, boli primitivne ze ste len dosadili do vzorca alebo kukli na to a vedeli vysledok. Napriklad to s tym 2010, etc..
Sere ma ale ze uz mam dve hlupe chyby z nepozornosti..
@lollko ako ja chápem, boli tam niektoré jednoduché, šak ak si si nevšimol ja nepíšem o tom aké to bolo ťažké, podľa mňa to bolo v pohode, dalo sa to, celkom jednoduché tie príklady, ja skôr riešim to, že ja osobne som to posrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no...nam dala profka dole hodiny, tak sajnu sme nemali ze aky je cas, okrem toho ze po polhodinach nam hovorila. ale stalo sa ze som sa rozpocitala do nieco aj na 10 min a tak to je v riti. ostalo par veci co by som urcite vypocitala, keby som sa viac citila pod casovym tlakom. az take tazke to nebolo zasa, analyticku som nevedela, lebo sme si to nepreopakovali, sama som si to samozrejme pozrela, ale jasne nie tie prikaldy ktore tam boli. nehovorim, ze som genius z matiky, ale vzdy som patrila k najlepsim, ale tohtorocne matury su mi strasne nesympaticke, hlavne vyssia uroven z jazykov, kde ludia-olympionici plakali. som zvedava, ale riesenia si nepozriem, necham sa prekvapit a ked som ani nespravila test/y tak odpoved urcite nebude horsia ako
Sere ma ale ze uz mam dve hlupe chyby z nepozornosti..
Len vravim, ze taka tretina sa da vypocitat hned. To s tou pytagorovou vetou, hento cislo 2010, a tak
a sere ma to pretoze furt som bol vyborny v matike... a nedokazem prezit to ze som to odje...al