...vždy som rozmýšľal že čo by sa stalo ak by som útočiacemu psovi nastavil ruku/päsť, a ako sa mi ju pokúsi zožrať tak by som mu ju vrazil čo najhlbšie do krku... že by sa možno udusil, alebo aspoň pogrcal a prešla by ho nálada na mňa útočiť.
@midnight do ruky sa ti zakusne, a keď ju chytí, už s ňou nepohneš...
Ale podobná technika existuje. Pes vždy kusne do toho, čo mu nastrčíš, takže ak sa ti do nastrčenej ruky zakusne, druhú ruku mu položíš zozadu na krk a silno trhneš tak, aby si mu zaklonil hlavu, zlomí mu to väzy... Samozrejme teoreticky to znie jednoducho, prakticky, ak je to silný pes, skôr máš rozdrvené kosti a hovno v gatiach skôr ako stačíš čokolvek urobiť...
@midnight alebo ak by si mu tú päsť už strčil do krku tak s ním začni mávať a otrieskaj ho o most... je tam možnosť, že by to bolo horšie... ale aspon si to skúsil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak by pod mostom nebola voda,tak by som bol pekne vpiči,snažil by som sa nejak skopať toho psa...
ja by som si vybrala klúče a vyjebala by som mu oči
(inak som velmi mierumilovná)
Ale podobná technika existuje. Pes vždy kusne do toho, čo mu nastrčíš, takže ak sa ti do nastrčenej ruky zakusne, druhú ruku mu položíš zozadu na krk a silno trhneš tak, aby si mu zaklonil hlavu, zlomí mu to väzy... Samozrejme teoreticky to znie jednoducho, prakticky, ak je to silný pes, skôr máš rozdrvené kosti a hovno v gatiach skôr ako stačíš čokolvek urobiť...
@kokosovyorech zo zadku nie ale už si blízko