@efyks
Toto su tie dva druhý ľudí jedny ktorý zdieľaju dobré video, a druhý ktorý si o nich myslia že su povýšený koli tomu že ho zdielaju hoci sú to není ich myšlienky.
Takže nie nie som povýšený lebo su to není moje myšlienky
@michael760
Správne to malo byť
Toto su tie dva druhý ľudí jedny ktorý zdieľaju dobré video, a druhý ktorý si o nich myslia že su povýšený koli tomu že ho zdielaju a že tie informácie v ňom robia z nich niečo extra, niečo viac, niečo čo druhý nevedeli a tak by mali byť nadradený nad ostatnými lebo majú informácie ktoré ostatný nemajú a tak sa môžu povyšovať, hoci sú to není ich myšlienky/informácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Musím sa s ľútosťou priznať že dosť dlho som bol rovnaký aj ja.
a btw to video niekto vytvoril a zostrihal na macbook pro alebo podobnom ...
bez technologii sa nepohnes,
vsetko s mierou
Toto su tie dva druhý ľudí jedny ktorý zdieľaju dobré video, a druhý ktorý si o nich myslia že su povýšený koli tomu že ho zdielaju hoci sú to není ich myšlienky.
Plus študentským rozpočtom mám poistku antiovečkovskú .
Myslím si, že v dnešnom svete aj keď väčšina ľudí chce, čo najlepšie veci za svoje peniaze, nevymenia niečo len preto, že vyšiel nový model.
#čotijebetojeakáargumentácia
Správne to malo byť
Toto su tie dva druhý ľudí jedny ktorý zdieľaju dobré video, a druhý ktorý si o nich myslia že su povýšený koli tomu že ho zdielaju a že tie informácie v ňom robia z nich niečo extra, niečo viac, niečo čo druhý nevedeli a tak by mali byť nadradený nad ostatnými lebo majú informácie ktoré ostatný nemajú a tak sa môžu povyšovať, hoci sú to není ich myšlienky/informácie.
:happy: