z hentých dvoch si vyberiem vždy nokiu, mal som aj sonyericssony aj nokie, a proste už som starý na to aby som si kupoval zložité veci, ktoré nebudem chápať
Zaleží na tom aký, SE je aj predajcom (naschvál nepíšem výrobcom) Xperie, ktorú som momentálne uprednostnil pred Nokiou, ale pokial sa jedná o bežné SE s uzavretým OS, tak určite by som volil Nokiu zo symbianom.
@opinko satio? to ma byt vtip? ked som sa dozvedel ze tomu telefonu dali fast-port miesto 3,5mm jack a micro-usb tak ten telefon v mojich ociach klesol hooodno hlboko...snazili sa spravit nieco lepsie ako nokiu 5800 ale akosi im to nevyslo...to uz radsej omniu HD ako satio...
@kosmiklove hej, n900 vychadza z radu tabletov, ale narozdiel od predchodcov bol konstrukcne aj funkce upraveny aby slo aj o "klasicky" telefon. Na druhej strane, co je uz dnes "klasicky telefon" ?
@mandatum chcel by som vedieť, z čoho si vychádzal úvahe, že N900 je najlepší.
Pravdu povediac, sa nachádza až na 7mej priečke. Na 6.tej je BlackBerry Bold 9700, ďalšia patrí HTC HD2, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Legend, Apple iPhone 3GS a na úplne prvom je HTC Desire.
Ako vyplýva z nekompletného rebríčka najlepších mobilov sveta, Nokia je na siemej, Sony Ericsson na piatej a nielen preto, mu pôjde môj hlas. Prekvapil ma aj modelom Elm, ktorému nechýba Wifi a je za prijateľnú cenu hlavne na nižší paušál v Orange.
Prekvapil HTC, ktorý preráža už aj na Slovensku. Bolo načase...
ja to mam tak,, momentalne nokia,,, ale ked mam dlhsi cas nokiu,, zacnu sa mi pacit sonyericssony a naopak,, teraz sa mi paci se elm,,a hazel, nechcem dotykove telefony,mal som a stacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
...aj keď v dobe keď bude realizovateľný už bude asi dávno zastaralá, AJ TAK si ju zoženiem!
@frez tak tak
@mandatum az na to ze N900 je internetovy tablet (s funkciami telefonu) a nie telefon
Mne fastport nevadi...12Mp fotak so svetlom a bleskom,vifi,gps,symbian...
svetlo a blesk mam aj na N97...wifi, gps, symbian tiez... + hw qwerty klavesnicu, rychle micro-usb, 3,5mm tv jack...
mobil ako mobil, telefon ako telefon neries ak to zere sim karty a mozes z toho volat a nemas to doma jeto mobil
Ty mas procesor 434Mhz.Ja 600Mhz.
Pravdu povediac, sa nachádza až na 7mej priečke. Na 6.tej je BlackBerry Bold 9700, ďalšia patrí HTC HD2, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Legend, Apple iPhone 3GS a na úplne prvom je HTC Desire.
Ako vyplýva z nekompletného rebríčka najlepších mobilov sveta, Nokia je na siemej, Sony Ericsson na piatej a nielen preto, mu pôjde môj hlas. Prekvapil ma aj modelom Elm, ktorému nechýba Wifi a je za prijateľnú cenu hlavne na nižší paušál v Orange.
Prekvapil HTC, ktorý preráža už aj na Slovensku. Bolo načase...