po tom co som updatoval z 8.0 na 8.1 tak mi prestalo fungovat zamykanie..proste musim uplne najviac niekolko krat stlacit to tlacitko aby sa mi to zamklo..ale toto sa sa zacalo diat okamzite po aktualizacii..stalo sa to aj niekomu z vas? co s tym robit?
Nie je to aktualizáciou, stalo sa to aj mne. Odišiel kontakt. Choď do NokiaCare, urobia ti záručný servis zadarmo a na počkanie /cca hodina/. Pokiaľ si to kupoval tam.
Nie toto ale po aktualizacii mi kurva veľa krát pada internet do hodky aj 3-5x a videa väčšina neide prehrať. A začne aj display bezdovodne blikat musim ho vypnúť aby prestalo . Mam pici predavam a kupujem niečo vyssie od Nokie
@lakero
zaujímavé. a lumia 520 už má oficiálny 8.1 update vonku? lebo ja som updatoval cez developer preview asi pred troma mesiacmi a absolútne žiadny problém, nevýhoda že odvtedy neviem ako vychádzajú updaty oficiálne lebo dostávam tie dev preview.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@lakero
zaujímavé. a lumia 520 už má oficiálny 8.1 update vonku? lebo ja som updatoval cez developer preview asi pred troma mesiacmi a absolútne žiadny problém, nevýhoda že odvtedy neviem ako vychádzajú updaty oficiálne lebo dostávam tie dev preview.
DP?
2. máš dev preview -> bol si len nedočkavý, či vyvíjaš? ak vyvíjaš, v čom?
@igorv Ako som uz písal predavam ho, kupujem niečo vyssie od nokie ale este neviem ktorú asi 625
@lakero pokukavam po leakoch 730ky ale nebudem na ňu mať. Potrebujem notebook
v nokia care som bol a nespravili mi to lebo mam kupovany mobil cez net