Bral už niekto z vás nootropil na lepšie sústredenie alebo na pamäť? Ako ste sa cítili? Mali ste nejaké nežiaduce účinky? Vedeli ste sa lepšie sústrediť, popr. lepšie ste si zapamätali učivo?
bral a mozno pomaha. Akoze viem, ze reakcie sa mi zlepsili aj som sa casto lepsie citil a nenudilo ma tak ucenie. Ono treba aj odhadnut dobru davku, lebo ak som dal vela, tak sice som 1hodinufakt vedel ist dobre ale potom som si musel kus pospat.
A noopept mi pride lepsi. Modafinil by som chcel ale nato treba predpis
Chcela by somsi to dať tak možno na maturity písomné a potom tak na učenie pred maturami, nechcem to brať dlhodobo.... a noopept nie je na predpis? tiež je na sústredenie a pamäť?
noo nootrpics treba brat dlhodobejsie aby si pocitila nejaky efekt. Tak 7-10 dni aspon + pokym si najdes davkovanie. Noopept na predpis nie je ale je tazsie zohnat.
Tak zas to su take veci, ze nemusi byt aj na jedno, moze byt na oba, je to individualne.
@bress bola som dnes v lekárňach a fakt ho nikde nedostať.... a dlhodobejšie? no ja som čítala také reakcie že už po prvej dávke sa vedeli lepšie koncentrovať... ktovie... ale nenašla som ho v lekárni tak som si kúpila MemoPlus..
Brávam cez skúškové,ale na tejto škole fičia iné veci,ked sa človek potrebuje učiť...
a nemala som nejak pocit,že si pamätám super,no na testoch sa mi vybavovali veci. Nebrala som podla "predpisu",skor menej. Len by som taketo veci odporučala fakt ked sa treba naučiť kvantá ťažkých vecí za minimum času,nie že niekto má 100strán lahkých sračiek s prepáčením a umiera jak je toho vela..
@chanteuse ja nevravím že je to niečo ťažké... len som si to chcela trochu uľahčiť a ako píšem, určite by som to nebrala nejako dlhodobo.... ale za skúšku to stojí
@ovi no u nas dostanes len klasicky piracetam. Potom objednat sa da napr. aniracetam, pramiracetam , noopept a dalsie. Jedine modafinil je tazke, da sa zohnat aj bez predpisu ale je to mega drahe.
Inak podla mna to je viac placebo, ak po prvej davek, ze si mysleli, ze to to ma robit. Akoze ja obcas citim, ze to ide lepsie potom ale tak vseobecne aspon par dni musim brat aby vobec nejaky efekt bol. @chanteuse zas toto su take veci, co najskor mozes brat furt a nic sa nedeje.
Proste vela od toho necakaj, kus pomoze ale na taky koks,aderall sa to ani kuscik vraj nechyta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A noopept mi pride lepsi. Modafinil by som chcel ale nato treba predpis
Tak zas to su take veci, ze nemusi byt aj na jedno, moze byt na oba, je to individualne.
a nemala som nejak pocit,že si pamätám super,no na testoch sa mi vybavovali veci. Nebrala som podla "predpisu",skor menej. Len by som taketo veci odporučala fakt ked sa treba naučiť kvantá ťažkých vecí za minimum času,nie že niekto má 100strán lahkých sračiek s prepáčením a umiera jak je toho vela..
Inak podla mna to je viac placebo, ak po prvej davek, ze si mysleli, ze to to ma robit. Akoze ja obcas citim, ze to ide lepsie potom ale tak vseobecne aspon par dni musim brat aby vobec nejaky efekt bol.
@chanteuse zas toto su take veci, co najskor mozes brat furt a nic sa nedeje.
Proste vela od toho necakaj, kus pomoze ale na taky koks,aderall sa to ani kuscik vraj nechyta