hmm.. mozno trapna tema.. ale ucim sa dejak (to nerieste).. a dajak sa mi ani velmi nechce.. takze: co si o tom myslite vy chalani? ste uz ohrozeny druh alebo sa este vzdy medzi vami najdu aj normalni pohodaci?.. dik za normalne nazory..
Nájdu sa aj normálni chalani, aj normálne baby. Len možno treba trocha hľadať. Sú aj magori, žiaľ, a problém je v tom, že na tých natrafíš skôr ako na normálnych, resp. skôr o nich zistíš, že sú...
hmm.. v tom mas pravdu.. tato tema ma aj preto napadla, ze ja a aj moje kamosky neviem z akeho dovodu, ale vzdy natrafime len na tych nenormalnych.. uz sa mi to az zda byt niekeky zvlastne.. a zase nechcem stravit pol zivota tym, ze budem hladat a hladat.. aj ked niekedy aj to treba..
Antja: hovorila som, ze ten dejepis neries.. neoplati sa.. .. ja mam take vypadky sem tam..
Hypofokortexor:normalny.. to je asi tiez relativne, lebo kazda baba si pod pojmom normaly asi predstavi nieco ine.. ja asi chalana, ktory uz pomaly vie co chce, je tak svojsky divny a zaroven zaujimavy a.. no proste neviem to uplne presne popisat.. blbe co?
Nirvanka: no presne taku odpoved som aj cakal ze je to take relativne dalo by sa povedat ze vsetci su normalni alebo ze vsetci su nenormalni to zavisiy len od toho ako ti kto vihovuje, lebo ako pises ked ma byt svojsky divny tak divnost to je inak povedane nenormalnost
chces normalneho chalana, ale nevies co chces teda nevies co je normalny chalan...bud napis si zoznam veci ktore musi mat a hned bude zivot jednoduchsi...
haha.. jaky vy ste mudri.. vas tu je skoda.. noo takze.. ja viem co chcem, ale najst normalneho chalana len tak na chodniku sa podla mna neda.. ja viem, ze ked dotycneho uvidim, tak jednoducho viem, ze ano, taky ma byt.. a keci, ze je to cudne alebo co vynechajte.. a aj keby som mala napisany detailny zoznam, toho, co ma ten chalan mat (povahovo) nie som predsa taka naivna, ze si budem mysliet, ze nikde taky existuje.. ved to je aj o kompromisoch a tolerancii nie?
Vies, zalezi to urcitym sposobom aj od teba. Nehovorim, ze je to pravidlo, samozrejme, ze nie, ale ak sa niekto potuluje cely cas po krcmach, tazsie tam natrafi na "normalneho" cloveka. Ale to este zalezi aj od toho, na akej "urovni" ma ten clovek byt. Ja mam napr. velke stastie na ludi, aj na chalanov, kamarati, ktorych mam su velmi na urovni, takze potvrdzujem, ze su aj "normalni" chalani . Castokrat su pre mna dokonca vzorom, celkovo si asi viac rozumiem s chalanmi.
Jednoducho, ak sa snazi niekto spoznat normalneho chalana podla vyzoru, na ulici, tazko, skor nie. Nemaju nejaku spolocnu charakteristiku, co sa tyka vyzoru ...odhadnut ich dokazes o kulilincek viac podla zaujmov, podla spravania, ide aj o to, do akej miery dokaze clovek posudzovat v zmysle, ze nie vsetci, co nosia okuliare su aj inteligentni.
ci som normalny by mal povedat predsa niekto iny a nie ja sam aspon si to myslim. vsak aj tak to zisti ta druha sooba pri komuniakcii alebo pri niecom inom.
Viete v čom je váš problém?Vy stále čakáte, že na toho NORMÁLNEHO natrafíte a hneď si budete isté,že je to on ...lenže viacerých chalanov(a vy chlapci zasa viaceré dievčatá)hádžete do jedného vreca a nesnažíte sa ich spoznať.Na prvých pár stretnutiach sa väčšina Ľúdí snaží pôsobiť pohodovo...lenže nakoniec to vyzerá presne naopak,pretože sú nervózni a snažia sa vyvolať nasilu pocit niečoho čo v ten moment nie sú.Takže podľa mňa, by ste si mali viacej všímať ĺudí okolo seba a snažiť sa ich spoznať a potom si zrazu uvedomíte, že aha tento je normálny,fajn,je s ním zábava a na začiatku mi to uniklo.
Stale dokola. Konecne by vam mal niekto natlct do hlavy: Sto ludi sto chuti. Kazdemu vyhovuje niekto iny, a niekto iny je podla neho normalny tak sa na to vyserte a hladajte
ked chces najst "normalneho" chalana a stale natrafis na nenormalnych .. tak ti dam tip .. skus porozmyslat podla coho si ich vyberas a mozno na to prides sama ako hladat
dali ste si nevyriesitelnu otazku,,,cela tato tema je vhodna akurat na to aby ste použivali mozgove zavity,,,odpoved neexistuje,,
normálny chalan?? nenormálny chalan?? to su bohovske pojmi,, fakt
-neda mi ale nevyjadriť svoj nazor: určite sa mylim,, ale možno niektore baby považuju tych "normálnych chalanov" za čudakov, prave preto, že je tak odlisny od toho tupeho priemeru
16,17: Aj ja s vami suhlasim, aj ked som dievca, ale taktiez poznam iba takychto chalanov...je to zvlastne smutne...No u mna to je asi tym, ze som bezne v kontakte iba s chalanmi v mojom veku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
normalni chalani podla mna existuju, len treba otvorit oci
hm, existuje potom aj ten pravy? (polozila si recnicku otazku a vzdychla si )
norlamni chalani existuju. ja existujem. ergo som normalny chlapec
ok, ale co to je normalny chalan? slusny, taky so si vie vazit dievcata, alebo ten co ma tie iste zaluby ako ty?
Hypofokortexor:normalny.. to je asi tiez relativne, lebo kazda baba si pod pojmom normaly asi predstavi nieco ine.. ja asi chalana, ktory uz pomaly vie co chce, je tak svojsky divny a zaroven zaujimavy a.. no proste neviem to uplne presne popisat.. blbe co?
Normálnosť je ralatívna.Ľudí ktorých ja ale poznám normálny určite nie su.Aspom takých 80%
A k tým babam ktoré,podľa mňa nie sú normálne:
1.v každej vete používajú 4-5 vulgarizmov
2.ich dosť obľúbená téma je ,,hej,vieš ako som sa cez výkend najebala?´´
3.a najhoršie je že sa snažia podobať
tým ,,nenormálnym chalanom´´A správanie,jednoducho nula bodou.
Samozrejme, ,,nehádžem všetkých do jedného vreca´´
(a to som nepísal o chalanoch)...kam to spejeme?...
Jednoducho, ak sa snazi niekto spoznat normalneho chalana podla vyzoru, na ulici, tazko, skor nie. Nemaju nejaku spolocnu charakteristiku, co sa tyka vyzoru ...odhadnut ich dokazes o kulilincek viac podla zaujmov, podla spravania, ide aj o to, do akej miery dokaze clovek posudzovat v zmysle, ze nie vsetci, co nosia okuliare su aj inteligentni.
..... neviem co sa da na tomnto filozofovat
A kto je podla teba normalny chalan? Ten co (ne)pije? (ne)fajci? alebo prave ten bez zatvoriek?
Ja metlakov povazujem za normalnych napr
normálny chalan?? nenormálny chalan?? to su bohovske pojmi,, fakt
-neda mi ale nevyjadriť svoj nazor: určite sa mylim,, ale možno niektore baby považuju tych "normálnych chalanov" za čudakov, prave preto, že je tak odlisny od toho tupeho priemeru