Chcel by som sa spýtat dievcat, ci sa im paci ak ich chalan nosi na pleciach. Mne sa to velmi paci ,ale nemam dievca, ktore by sa rado nosilo. Vraj je to divne..alebo sa boji vysok..Strasne sa mi to paci. Nosite sa radi na pleciach? Je vam to prijemne?
ja to mam rad... teda mal som... ked som bol ešte malý kidík, tatko ma nosil stale na pleciach, to bolo super.... ak nemas koho nosit, mozes obcas mna... aspon mi pripomenies pekne detstvo
Moja starká nemá účet na Birdz tak nemôže komentovať, ale odkazuje, že to nemá príliš rada, lebo ju kolená bolia, keď sa musí nohami tak zakvačiť, aby nespadla
Ale to vobec nieee.) Ja v pohode unesiem zienku ktora je trebars len o 15 kg lahsia ako ja. To vobec nie je take namahave ako to vyzera, Samozrejme kazda zienka ma v sebe podvedome komplex ze vazi " tonu " .-)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja to mam rad... teda mal som... ked som bol ešte malý kidík, tatko ma nosil stale na pleciach, to bolo super.... ak nemas koho nosit, mozes obcas mna... aspon mi pripomenies pekne detstvo