Aký roztok používate, len jeden? Stalo sa vám niekedy, že vám nesadol, že vás z neho štípali oči? Používate aj kvapky do očí? A hlavne, ako ich čistíte? A zaspali ste už v nich niekedy?
nosím kontaktné šošovky takmer rok, začal som s nimi hlavne kvôli tomu, že som hrával futbal a môj zrak bez okuliarov no nie je bohvieaký...takže som to využíval najmä na šport, občas si ich dám aj keď idem len von, ale netreba to preháňať s nosením. Roztok mám OPTI-FREE RepleniSH, jednoducho vylejem starší roztok a dám si nový, do čistého puzdra som sa ale rozpísal
taky ako maju v lekarni nevidim v nich ziadny rozdiel nikdy som nemala problem a kvapky tiez nepotrebujem lebo mam kvalitne sosovky z ktorych nemam suche oci. cistim ich tak ze ich vecer jebnem do puzdra a zalejem roztokom. a zaspala som aj som cielene spala v nich ale ja mam take ze ked zaspim aj v nich tak sa nic nestane
@kaylee aj ja mám kvalitné, to asi nebude nekvalitou, že sa vysušujú.. či? a tiež som s nimi už zaspala a nič sa nestalo, len som ráno rozmýšľala, prečo vidím rozmazane...
@mardzerin ja ked som presla z dobrych na perfektne uz som nikdy nemala suche. teraz ked mam suche oci tak viem ze je cas vymenit par to mi robia po tom cca mesiaci co som mala predtym mi to robilo furt
ja nemam šošovky ..ale chcela by som..ale jednak sa aj bojim džubať si každy deň do oka ..a nic o tom pomaly neviem..čiže sa mi paci tato diskousia ..mohli by ste popísat este nieco viac ohladom toho ...v zymsle ako dlho sa daju pouzivat jedny a po akom case ich vymenit ...su len na 24 hodin ?..su drahe ? ..a take dakujem
Ahojte ja som zacala nosit šošovky.. Podla mna su super a už mi ani nevadia v oku.Chcem sa spytat kto nosi šošovky dlhodobo?? Lebo ja sa bojim ze z nich budem mat velke cievky v oku a už mi nikdy nezmiznú..Teraz ich uz mam troska.. Myslím tým že budem mať celý život nejaké výrazné zmeny na oku co sa vzhladu tyka..Môže sa to stať? Alebo niečo podobné.. Mne lekárka povedala že ked si ich budem dobre čistiť a budem ich mať čisté že sa nič nemôže stať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
viacej, nie, nie, cistim co, sosovky ? v roztoku.. zaspal
uz viackrat sa mi stalo ze som v nich zaspala omylom
ale ked som sa rano zobudila nikdy to enbolo enjak extra prijemne
videla som tak nejak divne a rozmazane