zdravim, vedel by mi niekto vysvetlit ako vylustit tu novu sifru co sa siri medzi mladymi na pokeci a FB, ktora sa sklada z pismen ktore dokopy nedavaju zmysel? tie pismena predstavuju zaciatocne pismeno slova alebo co?
sdfukhbv auksdfv xiasfv niuqerh akufbv.......co to je???....ako kkt pliskat prstama do klavesnice a daco uz vyleze ......podla man to zadny zmysel nema iba debilnost ......a na konic aby som nezabudol tak mnsadfvb asjkv aklsdjfg x ioad ouiasgy f
@mmihulcova presne nieco take som myslel, dakujem, len na slovensku sa pouzivaju slovenske tieto one a tie neviem co znamenaju, ale aspon jeden clovek sa nasiel ochotny pomoct
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a nechapem
kto to prvy vylusti tym ze o mne zalozi forum na birdzi? *HIGH FIVE*
omg....omfg....wtf...lt....mtr...mt.....cht...chm....zname skratky a je to trápne
a kto by to nevedel, je to myslene ironicky
nnovynich pls pridaj nejaky priklad
@etelnair utfg
to su zaciatocne pismena slov alebo ako to je
o skratky typu lol, omg, gtfo, wtf, a podomne nemam zaujem, kedze viem co teto znamenaju
dufam ze mi to dakto objasni
ofjydxWqmK4rcv0zoMOSktKrddixmg9+RKjSfhXfgZRsfdJsoZG8g/DJb1=ym10So1fyi+jrgZGAfdKfoKfkk+1goJDyRZK1RwzcetSQn20Afd/wn+NwSev9kJzwmZf+RZJrdtOsf2fSk+Wrn2rrk+0hkLNxmg9+RM4rnIKrmMNrfw=adZGNmuvtfZ3tlIj8ogzkfInrkwmqcuvgRhSTlx1goJDyRhOKRwzkex1t=wrAktKYTKnTmx1ge/8qlIKKRKfciZjAd+J5
po rozlusteni tam vyjde: Ozajstna sifra
nestretol som sa so žiadnymi šiframi
ZASA sa niekto nudí (ach)
chm-chceš ma?
tu možno nájdeš to čo hľadáš,,keep it handy